Saucony #RUNANYWHERE Tour

It’s time to hit the trails!

Begint je standaard hardlooprondje over asfalt te vervelen? Dan is het tijd om eens het gras, gravel en zand op te zoeken in de velden, bossen of duinen! En dan ben je bij Run2day Venlo aan het juiste adres!

Op zondag 21 januari 2018 komt de Saucony #RUNANYWHERE tour bij ons langs. De perfecte manier om (nader) kennis te maken met Trail Running en Trail Running schoenen! Terwijl je geniet van de mooiste Trail routes in onze eigen regio, heb je de kans om de nieuwste Trail Run modellen van Saucony uit te proberen, zoals de Xodus ISO, Peregrine, Koa ST en Koa TR.
Waar?​​ Belfeld

Wanneer?​ Zondag 21 januari 2018

09:30​​ uur verzamelen

10:00 uur Introductie en warming-up

10:15 uur Lopen en testen

11:30​​ uur Afsluiting met hapje en drankje

Het evenement is geschikt voor lopers van alle niveaus en is volledig gratis! Bovendien ontvangen de deelnemers een exclusieve Saucony goodie en verloten we 1 paar trailschoenen!

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan dit event? Meld je dan snel aan via venlo@run2day.nl