Eindelijk, het is bijna zover! De shirts zijn op transport naar NL!

Vanaf vrijdag 23 maart is dit unieke functionele hardloopshirt alleen verkrijgbaar bij Run2day Venlo. Er zijn er maar 150 van gemaakt en komen in zowel dames als herenmaten. Wil jij verzekerd zijn van jouw maat of wil je een bericht ontvangen wanneer ze er zijn? Mail dan even naar venlo@run2day.nl

  

And the story begins! Qu! Eind 2017 zochten Run2day Venlo en tattoo artiest Marsha Muijsers van Point Blank Tattoo & Piercing de samenwerking. Dit eerste door Marsha ontworpen functionele sportshirt is daarvan het resultaat! 

Op de foto’s zie je een heren maat M, natuurlijk voor de gelegenheid ook even gedragen door Marsha xxx Saai kan altijd nog! 

Wij verwachten dat het shirt donderdag 22 maart bij ons aankomt. We zouden eigenlijk een pre-order party geven maar gezien de krappe levering is dat niet meer mogelijk. Vanaf vrijdag 23 maart is het shirt gewoon bij ons verkrijgbaar.