Team Venlo 1e plaats Relay Ironman Maastricht!

Wat een geweldig weekend hebben we weer gehad tijdens de Ironman in Maastricht. En wat een respect voor al die toppers deze klus in hun eentje klaren! Wij deden het met ons team uit Venlo in een tijd van 09:30:01, dat was goed voor een eerste plaats mixed.

Maud Peuten🏊‍♀️ (3,8 km in 01:08:27)
Frank Timmermans🚴‍♂️ (180 km in 05:03:09) en 
Mark Driessen🏃‍♂️(42,2 km in 03:14:19)

Wij zijn er nog van aan het nagenieten! Zeker van al die lieve vrienden en bekenden die ons hebben aangemoedigd onderweg, wat een overweldigend gevoel en kracht gaf dat ons. Het gaat te ver om iedereen hier apart te bedanken daarvoor (jullie waren met veel) maar jullie weten wel wie daarmee bedoelen, voel je gerust aangesproken! 😘😘😘

En gelukkig hebben we de foto's nog....... (thanks Mei-fen Timmermans).