Lieve klanten,

het voelt best raar om als winkel open te blijven, met de huidige adviezen die er zijn vanuit het RIVM en de politiek: Alle horeca dicht, sportclubs dicht en het advies om je sociaal te distantiëren. Met gemengde gevoelens en in afwachting wat er verder komen gaat zijn wij (nog) open.

Echter begrijpen wij het best wanneer je op dit moment even niet de deur uit wil/kan. Juist nu hebben wij jullie, de vaste klanten van onze winkel, keihard nodig om er na deze periode ook nog voor jullie te kunnen zijn!

Wij hebben geen eigen webwinkel maar wel een fysieke winkel met een hele grote voorraad (120 verschillende modellen) hardloopschoenen, kleding, kousen en voeding. Dus heb je wat nodig bel, messenger of whatsapp ons dan. Speciaal hebben wij hier een mobiel nummer voor vrij gemaakt!

06-16152498

Wij checken dan onze voorraad, sturen je desgewenst foto’s en bezorgen het dan gratis tot aan jouw voordeur (in en om Venlo, in en om Veghel en daartussen). Je betaald gewoon met een tikkie, wel zo makkelijk.

Kun jij lekker doortrainen voor loopjes in de toekomst die wel door gaan en help je ons zodat wij er nog steeds voor je zijn wanneer deze crisis achter de rug is.

Dank voor jullie begrip, blijf gezond en blijf lopen, de wegen zijn niet gesloten!

Mark, Jan en Jacomijne
xxx