Lopen: het meest effectieve ‘vaccin’ tegen elk virus. Gratis voorhanden en zonder bijwerkingen!

​Natuurlijk zouden wij als Run2day iedereen verslaafd willen maken aan de mooiste sport, namelijk hardlopen. Maarja, misschien is het (nog) niets voor jou maar zou je wel wat meer willen gaan bewegen, fitter worden? Doe dan mee aan onze Fit077 challenge die per 1 november 2020 van start gaat en ga samen met ons fit de winter in!

Wij bieden, samen met onze partner It’s My Life, aan 100 inwoners van Venlo de kans om deel te nemen aan deze challenge. Ons doel is om zo veel mogelijk mensen te motiveren en op weg te helpen richting een actieve(re) leefstijl. Daarnaast dagen wij Venlose bedrijven en organisaties uit ons voorbeeld te gaan volgen en zich ook met hun medewerkers aan te sluiten bij dit platform.

Doe je mee? Dan gaan wij jouw gezonde(re) gedrag belonen, met Fitcoins®.

Verdien het met Fitcoins
Voor elke 1000 stappen en 10 minuten fietsen ontvang je een Fitcoin® die wordt toegevoegd aan je account. Van deze gespaarde fitcoins kun jij dan weer veelal gezonde dingen aanschaffen in de catalogus! Deze producten worden ter beschikking gesteld door onze partners, het enige wat jij nog hoeft te doen is je stappen te registreren via de app. Daarvoor kun je gewoon je mobiele telefoon gebruiken of je kunt een device koppelen aan de app.

Wil jij 1 van die 100 deelnemers zijn? Kijk dan voor alle informatie op www.fit077.nl

Aanmelding geschied op volgorde van binnenkomst!

Wil jij als aanbieder van gezonde producten of diensten een bijdrage leveren aan een gezonder Venlo? Neem dan ook even contact op.