Het is ongeloofelijk!! Wat is dat bijzonder!! Ik wist niet dat ik daar spieren had!! Ik kan weer pijnvrij lopen!! Ik draag ze nu dagelijks!!

Dat zijn reacties die we horen sinds we vanaf oktober MBT schoenen verkopen bij Run2day. Na even wennen aan het idee zijn klanten onverdeeld enthousist over het loopgevoel van de antischoen..Daarom kunnen klanten vrijblijvend de schoenen komen passen om zelf een oordeel te vellen over dit bijzondere product. Hier nogmaals een korte uitleg over wat de MBT schoen doet.  

Wat is MBT? MBT is het enige schoeisel waarmee je op een natuurlijke manier op een harde, vlakke ondergrond kunt lopen.  De zool van MBT verandert iedere harde ondergrond in een natuurlijke zachte bodem. Dit bewerkstelligt een natuurlijke instabiliteit onder de voeten waarop het lichaam automatisch reageert met verhoogde spieractiviteit.

Wat is het voordeel van MBT? De verhoogde spieractiviteit resulteert tijdens het gaan en staan de volgende effecten; Rechtere houding, activering van veronachtzaamde spieren en ontlasting van rug en gewrichten.

Bent u geinteresseerd in de MBT schoenen en wilt u voelen hoe de MBT schoenen lopen? Kom gerust eens langs voor meer informatie en ervaar zelf het gevoel van MBT schoeisel.