Onze pay off zegt het eigenlijk al; Door Runners Voor Runners. Hardlopen zit bij Run2Day’ers in het bloed.
Wij geloven in kennis, in advies, in inspiratie, in motivatie en in specialisme. We groeien door te trainen en beter te worden. Sinds onze oprichting in 1996 doen we daarom één ding: mensen infecteren met het hardloopvirus. Dit doen wij met een enorm gedreven team van hardloopspecialisten.

Ben jij de Run2Day Expert en Assistent Bedrijfsleider (36 – 38 uur) die wij zoeken voor onze winkels in Amsterdam? Onze medewerkers en winkels zijn het hart van Run2Day. Onze klanten komen bij ons binnen met allerhande vragen over hardlopen. Over onze collecties, trainingsschema’s, blessures, sportvoeding, trainen op hartslag, etc. Aan ons de taak om elke klant zo goed mogelijk te helpen met een passend advies. Samen met jou weten we die zeker te vinden!

Onze winkels in Amsterdam
In Amsterdam hebben wij twee winkels die beiden grenzen aan geweldige hardloopparken in Amsterdam. De Run2Day Flagshipstore bevind zich aan de Overtoom 345 en grenst aan het Vondelpark. Je ervaart dit ook in de winkel waar je naast het geven van advies ook de klant vaak tegenkomt als je gaat hardlopen in het Vondelpark. Onze tweede winkel is gevestigd aan de Eerste Oosterparkstraat 234 en dat ligt aan het leuke Oosterpark wat ook een bruisend hart is met hardlopers.

Wat ga je doen?
Als Assistent Bedrijfsleider heb je een cruciale rol in onze organisatie. Je bent namelijk het gezicht van onze winkels. Je ondersteunt de Bedrijfsleider, maakt werkroosters, bent de contactpersoon voor lokale evenementen en deelt de algehele verantwoordelijkheid voor beide winkels met de Bedrijfsleider. Verder draag je onze visie uit, zorgt voor een prettige sfeer in de winkel en adviseert overtuigend over onze collecties om elke klant een passend advies te geven. Een specialist word je natuurlijk niet zomaar. Daarom helpen wij je met verkoop- en producttrainingen om de klanten zo goed mogelijk te adviseren. Verder vragen we flexibiliteit omdat we onze service ook op koopavonden, in weekenden en op evenementen aanbieden. Natuurlijk stimuleren we je om regelmatig te gaan hardlopen! Door een aantrekkelijke personeelskorting en het aanbieden van startbewijzen voor de evenementen waar we partner van zijn.

Interesse?
Ben je enthousiast en loop je graag hard met Run2Day? Ga dan naar een van onze winkels of mail je motivatie met cv en foto naar hrm@run2day.nl.