Zaterdag 5 maart starten er weer duizenden mensen door heel Nederland met hardlopen. Ze doen mee aan iRun, de meest inspirerende loopclinic die er bestaat! Ook in Amsterdam!!
iRun is het nieuwe loopconcept van de hardloopketen Run2Day. iRun laat zien dat hardlopen helemaal niet saai of ingewikkeld is, maar leuk, ontspannen en gezond! Een iRun clinic bestaat uit 6 trainingen voor beginnende lopers. De clinics starten in januari, maart en september en vinden plaats op 60 locaties in het land. Plezier, motivatie en hardlopen ervaren als een tool om je beter over jezelf te voelen staan voorop. iRun wil jouw inspirator zijn om ook ná de clinic lekker te blijven rennen! iRun laat zien dat hardlopen pure fun is en daarom vast ook iets voor jou!

iRUNYYYY

In Amsterdam betreft het 3 locaties waaruit we starten: Vondelpark & Oosterpark en Amsterdamse Bos. Ruim van te voren krijg je een uitnodiging voor het bijwonen van een (vrijblijvende) iRun-infoavond bij de Run2Day van jouw keuze. Op deze avond krijg je informatie over de inhoud van de iRun clinics, kom je al in contact met jouw running instructor en medelopers, uiteraard kun je er ook je eventuele vragen kwijt.
Naast de 6 lekkere looptrainingen, gratis schema’s, wordt je ook nog eens verwend bij je eerste training met een uniek iRun shirt, een MP3 player vol met inspiratie, een goodybag en extra spaartegoed op je aankopen bij Run2Day. Dit alles voor € 50,-. No more thinking. iRun. Jij ook?
Schrijf je nu in voor de iRun beginnersclinic op: www.irun.nl of druk op iRun op de gele balk hierboven.

See you!!

Het Amsterdam Team

irunZZZZZZZZ