Trailen in Amsterdam? Absoluut! Onze stad heeft genoeg natuur om van de gebaande paden af te wijken. En doe dat dan vooral met een schoen als de New Balance MT910 V3; een allround trailschoen met een snelle afwikkeling.

De nieuwste trailschoen van New Balance is de MT910v3. Deze robuuste trailschoen is voorzien van een REVLite tussenzool waardoor hij snel aanvoelt. Het grove profiel zorgt er voor dat de schoen uitermate geschikt is voor de zachtere ondergronden in Nederland of bijvoorbeeld de Ardennen, maar zeker ook het Amsterdamse Bos.

REVLite is het lichtste materiaal op de markt. New Balance gebruikt REVLite voor de snellere schoenen die direct en toch enigszins dempend moeten aanvullen. Daar is dus nu een trailschoen bij gekomen in de vorm van de MT910v3. De MT910v3 is verder voorzien van een stevig bovenwerk met extra ‘toeprotect’ materiaal aan de voorzijde van het bovenwerk en een ‘rockplate’ in de tussenzool onder de voorvoet. Hierdoor kun je de schoen ook gemakkelijk in rotsachtige omgeving gebruiken.

Zoek je dus een allround trailschoen met een lekker snelle afwikkeling? Probeer de MT910v3!