Door de huidige versoepelingen met betrekking tot het winkelen mogen wij onze klanten weer ontvangen in de winkel zonder dat een afspraak noodzakelijk is. Hier zijn wij erg blij mee. Wel willen wij klanten die van te voren een afspraak willen maken deze mogelijkheid bieden. Kortom, je mag naar onze winkel komen zonder afspraak of met afspraak. In beide gevallen worden onze klanten uitstekend geholpen.

We hanteren een deurbeleid met een maximum aantal klanten in de winkel. In de winkel is het dragen van een mondkap verplicht en houden we 1,5m afstand van elkaar. We vragen je ook om alleen te komen. Als het druk is kunnen we vragen of de partner even buiten kan wachten.

Wil je toch een afspraak maken dan kan dat uiteraard. We hebben dit proces zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Kies hieronder je gewenste dag en tijdslot van 30 minuten (mits beschikbaar) en vul je gegevens in. Door ons vooraf al te laten weten waarvoor je komt, kunnen wij jouw bezoek zo goed mogelijk voorbereiden. Mocht je nog zaken hebben waar wij rekening mee moeten houden, dan kun je dat kwijt onder het kopje ‘Opmerkingen’.
Kom je voor nieuwe hardloopschoenen, neem dan je huidige/oude hardloopschoenen mee.

Na het invullen en verzenden, ontvang je een bevestiging op jouw emailadres.

Tot snel!

Team Run2Day Amsterdam Overtoom