Train samen met Run2Day Breda de zomer door!

Er is op dit moment heel veel onzekerheid over het al dan wel of niet doorgaan van hardloopevenementen en er zijn er inmiddels ook al aardig wat afgelast/uitgesteld.

Gelukkig kunnen we wel blijven lopen en kan/mag er ook weer getraind worden in een groep naar een bepaald doel! Uiteraard volgens de RIVM richtlijnen en met de nodige aanpassingen, maar daarom niet minder gezellig! 🙂

Wil jij gewoon eens goed, gezellig en verantwoord trainen op weg naar een  5km, 10km of de halve marathon? Dat kan de Singelloop zijn in Oktober, wellicht in een Virtuele vorm! Train dan vanaf Maandag 29 Juni 19.00 uur met ons mee op weg naar jouw nieuwe doel, wil je gewoon lekker begeleid gaan trainen zonder doel dan kan dat uiteraard ook!
In en ontspannen sfeer en gezellige groep zullen wij ervoor zorgen dat je deze zomer heerlijk kunt trainen en jezelf kunt verbeteren.
We voorzien je van een trainingsschema gericht op jouw niveau en afstand waar je voor wilt gaan trainen. Vanaf Maandag 29 Juni trainen we om de week vanuit het Mastbos en omgeving. Onze trainers kunnen niet wachten om er een heerlijke zomer van te gaan maken met afwisselende en verrassende trainingen, durf jij de uitdaging aan?
Kortom laat je motiveren en inspireren en sluit vanaf 29 Juni aan bij iRun SUMMER!

Wat bieden we?

  • 8 heerlijke trainingen vanuit het Mastbos vanaf 29 juni t/m 28 september, aanvang 19.00 uur
  • data trainingen: 29 juni, 13 juli, 27 juli, 10 aug, 24 aug, 07 sept, 21 sept, 28 sept.
  • Afwisselend trainingsschema per 2 weken
  • 10% korting bij Run2Day Breda gedurende de trainingsperiode
  • Heel veel positieve motivatie EN gezelligheid!


De kosten bedragen: € 50,-

Schrijf je HIER meteen in en je bent erbij!

 #iRunSummer #Run2dayBreda #deleukste