Train samen met Run2Day Breda naar de Bredase Singelloop 2019

De singelloop lijkt nog heel ver weg maar voor je het weet sta jij op Zondag 6 Oktober aan de start van het gezelligste hardloopevenement van Brabant!
Ben je van plan om de 5km, 10km of de halve marathon te gaan lopen en wil je op 6 Oktober super voorbereid aan de start staan? Train dan vanaf Maandag 1 Juli 19.00 uur met ons mee op weg naar jouw Bredase Singelloop!
In en ontspannen sfeer en gezellige groep zullen wij ervoor zorgen dat je deze zomer heerlijk kunt trainen en jezelf kunt verbeteren.
We voorzien je van een trainingsschema gericht op jouw niveau en afstand die je gaat lopen. Vanaf Maandag 1 Juli trainen we om de week vanuit het Mastbos en omgeving. Onze trainers kunnen niet wachten om er een heerlijke zomer van te gaan maken met afwisselende en verrassende trainingen, durf jij de uitdaging aan?
Kortom laat je motiveren en inspireren en sluit vanaf 1 Juli aan bij iRun Bredase Singelloop!

Wat bieden we?

  • 8 heerlijke trainingen vanuit het Mastbos vanaf 1 juli t/m 30 september, aanvang 19.00 uur
  • data trainingen: 01 Juli, 15 juli, 29 juli, 12 aug, 26 aug, 09 sept, 23 sept, 30 sept.
  • Afwisselend trainingsschema per 2 weken
  • 10% korting bij Run2Day Breda gedurende de trainingsperiode
  • Originele Bredase Singelloop T-shirt 2019
  • Tassen afgifte/koffie en thee en masseurs op Zondag 06 Oktober bij Run2Day Cheering Zone langs het Singelloop parcours op de Vlaszak.
  • Heel veel positieve motivatie EN gezelligheid!


Kosten voor dit complete pakket bedragen: € 60,-

Schrijf je HIER meteen in en je bent erbij!

(Let op: voor de inschrijving van de Singelloop 5km, 10km of 1/2 marathon moet zelf gezorgd worden, dit is NIET inclusief)


#bredasesingelloop2019 #iRun #Run2dayBreda