Per 1 oktober 2019 zal Run2Day Den Bosch als de sportieve partner van Prins Hendrik fungeren. Hiervoor tekenden Hans Heirman namens hardloopspeciaalzaak Run2Day en voorzitter Rien van Haperen van Prins Hendrik op 26 september 2019 een driejarige overeenkomst met als doelstelling om elkaars positie in de atletiek- en loopsport te versterken.

 

Run2Day en Prins Hendrik zullen, naast het uitwisselen van kennis en ervaring, vooral gaan samenwerken bij de organisatie van bijvoorbeeld de RiemersmaLeasing Kangoeroeloop en de Harry Schulting Games. Voor de leden van Prins Hendrik worden verder interessante kortingen in het vooruitzicht gesteld bij de aanschaf van kleding en schoenen bij Run2Day.

 

Hans Heirman van Run2Day is ingenomen met de rol als sportieve partner van Prins Hendrik. “Als enige sportspeciaalzaak in de hardloopbranche in Den Bosch kunnen wij iets betekenen voor de looptrainers en leden van Prins Hendrik. Naast kortingen gaat het ook om kennis over actuele ontwikkelingen in deze branche. Niet voor niets is onze slogan Door runners, voor runners”, zegt eigenaar Hans Heirman.

 

Rien van Haperen voegt hieraan toe: “Wij hebben jarenlang plezierig samengewerkt met de LopersCompany in Den Bosch. Maar nu deze sportspeciaalzaak per 1 oktober 2019 is gesloten, slaan we een nieuwe weg in samen met Run2Day. Vooral voor de beginnende lopers hebben wij samen wat te bieden en ook de huidige leden van Prins Hendrik kunnen hiervan voordelen genieten”.

 

Voor nadere informatie:

Rien van Haperen: voorzitter@ph.nl – 06.5385.5731

Hans Heirman: denbosch@run2day.nl – 06.5314.1986