Ga met iRun de uitdaging aan voor jouw eerste of snelste BrandLoyalty Vestingloop! Gemotiveerde iRun coaches geven op 8 achtereenvolgende zaterdagochtenden inspirerende hardlooptrainingen. De beginnerstraining start op zaterdagochtend 12  januari. Op 9 maart starten we een nieuwe training.

iRun is het hardloopconcept van de hardloopketen Run2Day, event partner van de BrandLoyalty Vestingloop. iRun laat zien dat hardlopen helemaal niet saai of ingewikkeld is, maar leuk, ontspannen en gezond!

Run2Day organiseert trainingen ter voorbereiding op de 5, 10 en 15 km. Of je nu voor je eerste Vestingloop traint of je huidige persoonlijke record wilt verbeteren, samen met jouw iRun coach én medelopers train je voor jouw persoonlijke doel. Wat jouw doel ook is, plezier staat bij iRun voorop!

De trainingen zijn afgestemd op je eigen niveau en je leert hoe je verantwoord én lekker kunt hardlopen. Na de training staat er een verfrissend sportdrankje voor je klaar en vertelt je coach hoe je die week zelf kunt trainen. Tijdens de trainingen raak je bekend met intervaltrainingen én het nut van langzame duurlopen. In welke tijd je de Vestingloop straks kunt lopen, maakt niet uit. Plezier, motivatie en hardlopen ervaren als een tool om je beter over jezelf te voelen staan voorop.

We besteden aandacht aan looptechniek, blessurepreventie en verschillende trainingsvormen.

 

Waar en wanneer?
Op zaterdag 12 januari kun je starten met de beginnerstraining, trainen naar 5 Km. De trainingen starten om 9:30 en duren ongeveer 1 uur.

Op 9 maart kun je starten voor alle afstanden, de lopers die 12 januari gestart zijn kunnen dan ook weer door trainen. Bij de starter ligt het accent op een juiste looptechniek en het leren hardlopen. Bij de gevorderden gaat het vooral om het verbeteren van de looptechniek en van de prestatie. Ieder training bestaat uit een warming up, loopscholing en techniek, een (interval) training en een cooling down.

We  besteden ook aandacht aan het hardlopen met een sporthorloge. (lopen op hartslag)  De trainingen worden gegeven door gecertificeerde trainers.

De trainingen starten vanuit onze winkel.

De kosten voor 8 trainingen bedragen €49,95.

Wil je meedoen en goed voorbereidt aan de start staan van de Vestingloop schrijf je dan nu in!

Schrijf je hier in.

De BrandLoyalty Vestingloop en iRun wil jouw inspirator zijn om ook ná de training lekker te blijven hardlopen! iRun laat zien dat hardlopen pure fun is en daarom vast ook iets voor jou!

Gratis meedoen met de BrandLoyalty Vestingloop?
Bij aankoop van een paar hardloopschoenen bij Run2Day Den Bosch (Van Berckelstraat 2) ontvang je op vertoon van je inschrijving of startnummer je inschrijfgeld van de BrandLoyalty Vestingloop 2019 retour. (Niet i.c.m. andere kortingen of acties).