iRun 5, 10 en 15 km trainingen vanaf 6 januari bij Run2Day Den Bosch

Ga met iRun de uitdaging aan voor jouw eerste of snelste BrandLoyalty Vestingloop! Gemotiveerde iRun coaches geven op 8 achtereenvolgende zaterdagochtenden inspirerende hardlooptrainingen. iRun start op zaterdagochtend 6 januari. Op 17 maart starten we opnieuw met trainingen.

iRun is het hardloopconcept van de hardloopketen Run2Day, event sponsor van de BrandLoyalty Vestingloop. iRun laat zien dat hardlopen helemaal niet saai of ingewikkeld is, maar leuk, ontspannen en gezond!

Run2Day organiseert trainingen ter voorbereiding op de 5, 10 en 15 km. Of je nu voor je eerste Vestingloop traint of je huidige persoonlijke record wilt verbeteren, samen met jouw iRun coach én medelopers train je voor jouw persoonlijke doel. Wat jouw doel ook is, plezier staat bij iRun voorop!

De trainingen zijn afgestemd op je eigen niveau en je leert hoe je verantwoord én lekker kunt hardlopen. Na de training staat er een verfrissend sportdrankje voor je klaar en vertelt je coach hoe je die week zelf kunt trainen. Bij trainingen raak je bekend met intervaltrainingen én het nut van langzame duurlopen. In welke tijd je de Vestingloop straks kunt lopen, maakt niet uit. Plezier, motivatie en hardlopen ervaren als een tool om je beter over jezelf te voelen staan voorop.

We besteden aandacht aan looptechniek, blessurepreventie en verschillende trainingsvormen.

iRun_jij_hebt_een_doel_2C_wij_een_traini

Waar en wanneer?
Op zaterdag 6 januari en 17 maart starten de trainingen. Als je je inschrijft ontvang je van Run2Day Den Bosch een e-mail waar de training start én een uitnodiging voor de informatieavond vlak voor de start van de eerste training. Tijdens deze avond hoor je meer over de inhoud van de trainingen, ontmoet je jouw iRun coaches en medelopers, kun je vragen stellen én met 10% shoppen in de Run2Day winkel.

Kosten en inschrijven
De kosten voor 8 trainingen bedragen € 49,95. Naast die 8 trainingen, krijg je ook gratis loopschema’s, huiswerk en bijscholing in je eigen looptechniek. Wil je je week ook fit starten met een flinke energy boost? Dan staan de iRun coaches voor jou klaar.

De BrandLoyalty Vestingloop en iRun wil jouw inspirator zijn om ook ná de training lekker te blijven hardlopen! iRun laat zien dat hardlopen pure fun is en daarom vast ook iets voor jou!

Inschrijven?

https://goo.gl/forms/VFhAwTuff6pEgebq2

Gratis meedoen met de BrandLoyalty Vestingloop?
Bij aankoop van een paar hardloopschoenen bij Run2Day Den Bosch (Van Berckelstraat 2) ontvang je op vertoon van je inschrijving of startnummer je inschrijfgeld van de BrandLoyalty Vestingloop 2018 retour. (Niet i.c.m. andere kortingen of acties).