Run2Day is dè running specialist van Nederland.  Bij Run2Day inspireren, motiveren en adviseren we hardlopend Nederland om zijn of haar persoonlijke doelen te bereiken. Wij onderscheiden ons met onze productkennis, hardloopanalyses en klantgerichtheid. Elke klant geven wij een op maat gemaakt advies. Heb jij een passie voor hardlopen, ben je servicegericht, energiek, nieuwsgierig naar de nieuwste trends en producten en wil je deel uitmaken van een sportief en dynamisch team? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Op dit moment zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor onze Run2Day winkel in Den Bosch.

Ben jij de verkoopmedewerker die wij zoeken? 
Onze medewerkers en winkels zijn het hart van Run2Day. Onze klanten komen bij ons binnen met allerhande vragen over hardlopen. Over onze collecties, trainingsschema’s, blessures, sportvoeding, trainen op hartslag, etc. Aan ons de taak om elke klant zo goed mogelijk te helpen met een passend advies. Samen met jou weten we die zeker te vinden!

Wat ga je doen?
Als verkoopmedewerker heb je een cruciale rol in onze organisatie. Je bent namelijk onze ambassadeur in de winkel. Je draagt onze visie uit, zorgt voor een prettige sfeer in de winkel en adviseert overtuigend over onze collecties om elke klant een passend advies te geven. Een specialist word je natuurlijk niet zomaar. Daarom helpen wij je met verkoop- en producttrainingen om de klanten zo goed mogelijk te adviseren. Verder vragen we flexibiliteit omdat we onze service ook op koopavonden, in weekenden en op evenementen aanbieden. Natuurlijk stimuleren we je om regelmatig te gaan hardlopen! Door een aantrekkelijke personeelskorting en het aanbieden van startbewijzen voor de evenementen waar we partner van zijn.

Ben je minimaal 20 jaar,  enthousiast en loop je graag hard met Run2Day? Kom dan naar onze winkel of mail je motivatie met cv en foto naar denbosch@run2day.nl.

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan naar de winkel  of stuur een e-mail naar denbosch@run2day.nl.