Zaterdag  10 maart starten er weer honderden mensen door heel Nederland met hardlopen. Ze doen mee aan iRun, de meest inspirerende loopclinic die er bestaat!
iRun is het nieuwe loopconcept van de hardloopketen Run2Day. iRun laat zien dat hardlopen helemaal niet saai of ingewikkeld is, maar leuk, ontspannen en gezond! Een iRun clinic bestaat uit 6 trainingen voor beginnende lopers. De clinics starten in januari, maart en september en vinden plaats op 50 locaties in het land inclusief Amersfoort. Plezier, motivatie en hardlopen ervaren als een tool om je beter over jezelf te voelen staan voorop. iRun wil jouw inspirator zijn om ook ná de clinic lekker te blijven rennen! iRun laat zien dat hardlopen pure fun is en daarom vast ook iets voor jou!

Enthousiaste iRun instructors geven op 6 achtereenvolgende zaterdagen vanaf 9.30 uur de looptrainingen. De trainingen zijn afgestemd op je eigen niveau en je leert hoe je verantwoord én lekker kunt hardlopen. Na de training staat er een verfrissend sportdrankje voor je klaar en vertelt je instructor hoe je die week zelf kunt trainen. Of je na de clinic nu 3 of 10 km kunt rennen, maakt niet uit. Plezier, motivatie en hardlopen ervaren als een tool om je beter over jezelf te voelen staan voorop. iRun wil jouw inspirator zijn om ook ná de clinic lekker te blijven rennen! iRun laat zien dat hardlopen pure fun is en daarom vast ook iets voor jou!

Voor de volledige info & om je op te geven: Surf naar www.iRun.nl