Op 12 januari beginnen de iRun loopclinics weer. Deze worden gehouden op 40 locaties in heel Nederland. Deelnemers leren in zes runningclinics ruim vijf kilometer hardlopen, wat de juiste hardloophouding is en hoe het tempo kan worden verbeterd. Dit allemaal onder de enthousiaste begeleiding met professionele iRun instructors.

Bij de iRun loopclinics train je zes keer op zaterdagochtend om 09:30 uur vanuit de winkel, Julianapark of Griftpark en leer je de basisvaardigheden van het hardlopen. Naast deze zes trainingen krijg je online begeleiding en ‘huiswerk’ voor een zelfstandige training doordeweeks. Daarnaast word je getrakteerd op een uniek iRun loopshirt van Nike, en een gevulde goodybag.

Direct inschrijven? Dat kan hier iRun.nl.

iRun laat zien dat hardlopen helemaal niet saai of ingewikkeld is, maar leuk, ontspannen en gezond. Hardlopen is geen kwestie van de deur uitrennen en pas stoppen wanneer je echt moe wordt, terwijl dit door veel mensen nog vaak wordt gedaan. Het is belangrijk om het lopen rustig op te bouwen, het lichaam moet wennen aan de inspanning en de belasting voor de spieren. Daarnaast is hardlopen niet alleen goed voor je gezondheid, ook de geest vaart er wel bij.