Shoe2Care – Je oude schoenen zijn geld waard bij Run2Day €20,- tot €40,- retour bij inruil van oude schoenen

Geef je oude hardloopschoenen een tweede leven. Ruil ze in bij Run2Day en steun hiermee het goede doel Right To Play, dat kinderen in ontwikkelingslanden laat sporten en spelen.

Hoe werkt Shoe2Care?

Neem van 13 juni t/m 30 juni je oude schoenen mee naar de Run2Day winkel bij jou in de buurt. De schoenen worden vervolgens ingezameld door KICI. De nog bruikbare schoenen worden verdeeld in ontwikkelingslanden onder mensen die zich normaliter geen schoenen kunnen veroorloven. De onbruikbare schoenen worden gedemonteerd; de verschillende materialen worden gescheiden en zoveel mogelijk gerecycled. De opbrengst hiervan doneren we aan de stichting Right To Play.

Top-hockeyster en ambassadeur van Right To Play Sophie Polkamp poseerde speciaal voor Run2Day. Zij bezocht voor Right To Play een vluchtelingenkamp in Dadaab (Kenia)
“We zagen de ergste dingen in het kamp. Ik dacht dat ik ontdaan zou zijn door deze beelden, maar ik hield er juist een positief gevoel aan over. Dat komt door alles wat Right To Play daar doet en de positieve impact die ze hebben op de kinderen”.

€20,- tot €40,- retour bij inruil van oude schoenen

Op alle hardloopschoenen krijg je tijdens de Shoe2Care actie €20,- retour als je jouw oude schoenen inlevert. Op onderstaande modellen krijg je zelfs €40,- korting!

shoe2care-adidas-supernova

shoe2care-asics-cumulusshoe2care-nike-lunarglideshoe2care-saucony-ride

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het mes snijdt dus aan vele kanten; jij ontvangt een mooie korting op je nieuwe hardloopschoenen, je draagt bij aan de reductie van de afvalstroom, je helpt mensen in ontwikkelingslanden aan schoeisel en steunt de stichting Right To Play.

In 2012 heeft Run2Day op deze wijze ruim 2000 kg schoenen ingezameld. De opbrengst hiervan was bijna €2600,- en is in zijn geheel aan Right To Play gedoneerd. Run2Day streeft ernaar de opbrengst dit jaar te verdubbelen!