Op 7 september start Run2Day Utrecht met iRun loopclinics. Deze worden o.a. gehouden vanuit de winkel aan de Mariastraat 10, Julianapark en het Griftpark. Deelnemers leren in zes runningclinics vijf kilometer hardlopen, wat de juiste hardloophouding is en hoe het tempo kan worden verbeterd. Dit allemaal onder de enthousiaste begeleiding met professionele iRun instructors.


Bij de iRun loopclinics trainen de deelnemers zes keer op zaterdagochtend om 09:30 uur vanuit de winkel en leren de basisvaardigheden van het lopen. Naast deze zes trainingen krijgen ze online begeleiding en huiswerk voor een zelfstandige training doordeweeks. Daarnaast worden deelnemers getrakteerd op een uniek iRun loopshirt van Nike en diverse exta’s.


iRun laat zien dat hardlopen helemaal niet saai of ingewikkeld is, maar leuk, ontspannen en gezond. Hardlopen is geen kwestie van de deur uitrennen en pas stoppen wanneer je echt moe wordt, terwijl dit door veel mensen nog vaak wordt gedaan. Het is belangrijk om het lopen rustig op te bouwen, het lichaam moet wennen aan de inspanning en de belasting voor de spieren. Daarnaast is hardlopen niet alleen goed voor je gezondheid, ook de geest vaart er wel bij.
Deelnemers die enthousiast zijn geworden kunnen zich aanmelden op www.irun.nl, of kunnen naar de winkel van Run2Day aan de Mariastraat 10 gaan voor meer informatie.

No more thinkin, iRun!

iRun-beginnen-met-hardlopen sep