Zondag 22 september deden ruim 55.000 lopers mee aan de verschillende onderdelen van de Dam tot Damloop onder enthousiaste aanmoediging van ruim 250.000 toeschouwers.
Het mooie nazomerweer zorgde voor nog extra feestvreugde.

De snelst groeiende loop is Run2Day Ladies Damloop. Ruim 2.500 dames liepen de 4 Engelse Mijl (6,4 km) van de start aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam naar de gezellige finish in Amsterdam Noord.
De Run2Day Crew was duidelijk aanwezig rondom de start en warming-up en gaven de hardlopers voor de start nog even een flinke boost positieve energie.
Na de finish zette het hardloopfeestje zich voort in de nabijgelegen Tolhuistuin, met goede muziek, lekkere hapjes en drankjes en lekker nagenieten van de geleverde prestatie.
Helaas konden een aantal dames de beloofde goodybag niet meer bemachtigen. Onze excuses hiervoor. Speciaal voor jullie zullen er vanaf woensdag 25 september nog goodiebags klaarstaan in onze winkels in Utrecht en Amsterdam.

Heb je de smaak van het hardlopen helemaal te pakken? Rondje Mokum organiseert dit najaar nog 3 leuke lopen in Amsterdam. Informatie over vele andere leuke hardloopevenementen door heel Nederland vindt je bij een van de 25 Run2Day winkels bij jou in de buurt.