Op zaterdag 14 juni organiseert Hoog Catharijne als eerste winkelcentrum in Nederland een obstacle mallrun. De  Mallrun brengt de deelnemers in alle hoeken en gaten van het winkelcentrum. Rennend langs winkels, door kantoren, parkeergarages en trappenhuizen komen zij diverse spectaculaire obstakels tegen.

 

Met deze run wil Hoog Catharijne laten zien dat zij meer is dan alleen een winkelcentrum. Hoog Catharijne is een complex waar mensen niet alleen komen winkelen, maar ook wonen en werken. Een plek waar mensen elkaar ontmoeten en waar men wordt verrast. De 5 kilometer lange Mallrun door het hele complex is daar een voorbeeld van.

 

Deze unieke obstacle run vindt plaats op zaterdag 14 juni om 20.00 uur. In totaal  leggen de deelnemers 5 kilometer af en passeren zij 8 obstakels, 400 traptreden en meer dan 25 verdiepingen  Een uniek evenement waarbij de lopers tot het uiterste moeten gaan om de finish te bereiken. Schrijf je snel in via www.mallrun.nl. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

 

Na afloop van de run is er een after-run party waar je kunt bijkomen met een hapje en een drankje en de juiste muziek.

 

Voor meer informatie en inschrijven; www.mallrun.nl.