Nieuw bij Run2Day Utrecht: Wil jij meer uit je lopen halen? Efficiënter lopen, goed bewegen, looptechniek en loopscholing aanleren?

In samenwerking met New Balance organiseren wij iedere 1e woensdag van de maand een gratis Good Form Running Clinic voor haar klanten. De clinic wordt gratis aangeboden bij aankoop van een paar hardloopschoenen.

Gemakkelijker, efficiënter en blessurevrij hardlopen. Welke hardloper wil dat niet? Wij helpen hardlopers op elk niveau hun sportieve doelen te behalen.

 

Good Form Running

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om te gaan beginnen met hardlopen; of het nu is om fitter te worden, af te vallen of in de toekomst aan een evenement mee te doen. Jij hebt in ieder geval besloten te gaan beginnen of bent al begonnen met hardlopen. Wij van Run2Day willen graag dat je zo veel mogelijk geniet van het hardlopen en dat je jouw persoonlijke doelen zal bereiken. Run2Day biedt je daarom als extra service na aankoop van een paar hardloopschoenen op de 1e woensdag van de maand een gratis Good Form Running clinic aan. Tijdens de clinic ligt de nadruk op het efficiënt lopen, goed bewegen, looptechniek en -scholing.

Loophouding, ook wel loopstijl genoemd, is één van de belangrijkste zaken om blessurevrij te blijven lopen. Hoe beter je loopstijl, hoe efficiënter je loopt, hoe minder blessuregevoelig je zult worden.
De clinic zal iedere 1e woensdag van de maand van 18:30 tot 19:30 uur gegeven worden vanuit de winkel aan de Mariastraat 10. Tijdens de clinic wordt jouw loopstijl geanalyseerd door een deskundige trainer. Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen die je hebt over hardlopen en alles wat daar bij hoort.

Schrijf je in! 

Heb je onlangs hardloopschoenen gekocht bij Run2Day? Meld je nu aan voor deze gratis adviestrainingen door een email te sturen naar utrecht@run2day.nl.

Tot ziens bij onze gratis Loopstijl Clinics!