De ASICS GEL-Cumulus 19 GS is een ideale hardloopschoen voor iedere jonge hardloper. Dankzij de GEL units zorgt de Cumulus voor voldoende demping en geeft dankzij de neutrale zool een natuurlijk gevoel bij het afwikkelen.

Veerkracht

De GEL-Cumulus 19 GS heeft in zowel de voorvoet als in het hakgedeelte een GEL unit die zorgt voor het verminderen van de impact van het landen, en bijdraagt aan een soepele en gelijdelijke afwikkeling. Door het Impact Guide System (I.G.S.) verloopt de overgang van hak naar voorvoet moeiteloos waardoor een natuurlijk looppatroon ontstaat van landing tot afzet. Om te zorgen dat de schoen lang mee gaat is de buitenzool voorzien van hoogwaardig slijtrubber.

Soepel bovenwerk

Het bovenwerk van de GEL-Cumulus 19 GS is gemaakt van soepel mesh dat comfortabel maar stevig om de voet aansluit. Op specieke plekken is het mesh extra open gewoven voor hoog ademend vermogen, op andere plekken is de weving juist compacter voor extra stevigheid.

Een jonge hardloper zal vele uren plezier beleven aan deze mooie kinderschoen van ASICS!