De Gel-FujiRado is het nieuwste trail model van ASICS. Het model is gebaseerd op de FujiAttack maar heeft in het bovenwerk een opvallend verschil, het BOA-sluitsysteem!

BOA-sluiting
De FujiRado maakt gebruik van een vetersysteem met een verstelbare draaiknop waarmee de veters precies op de juiste spanning gezet kunnen worden. Op deze manier krijg je een ideale sluiting om de voet, voor een stevige pasvorm. De tong van de FujiRado is vervangen door het innovatieve Mono-Sock Systeem. Dit elastiche materiaal sluit als een sok om de voet bij het aantrekken waardoor puin en gruis geen kans krijgen om in de schoen te komen.

Gel en grip
In de hak van de FujiRado is een Gel-unit geplaatst om de impact van de landing te absorberen. De tussenzool is vervaardigd uit SpevaFoam wat zorgt voor een responsieve demping en een soepele afwikkeling. Om te zorgen dat je altijd grip hebt is de buitenzool voorzien van een speciaal patroon met noppen waardoor je op elke ondergrond uit de voeten kan. Door de toevoeging van ASICS High Abrasion Rubber is de slijtzool bovendien zeer duurzaam.

ASICS Gel-FujiRado is een ideale schoen om de trails mee te gaan verkennen!

Drop: 8mm
Gewicht heren: 300 gram
Gewicht dames: 258 gram