De Polar M430 is een waterdicht GPS sporthorloge met optische hartslagmeting en 24/7 activiteitsmeting. Hij biedt geavanceerde trainingsfuncties voor lopers, zoals de Polar Fitnesss Test via optische hartslagmeting, Polar Running Program en Running Index. Met de ingebouwde accelerometer meet hij ook je afstand en tempo tijdens indoor trainingen. De M430 geeft persoonlijke begeleiding en feedback en draagt gegevens automatisch over naar de Polar Flow app voor analyse. 

De Polar M430 is ontworpen voor hardlopers. Het GPS horloge met optische hartslagmeting meet eenvoudig, nauwkeurig én betrouwbaar je hartslag via de pols. Houd je van snelheid, afstand en hoogte bij met de geintegreerde GPS. Als je binnen hardloopt, meet de Polar M30 de snelheid en afstand aan de hand van je polsbewegingen. Zo kun je overal hardlopen. Wanneer jij wilt, waar jij wilt!
Met de nieuwe M430 test je gemakkelijk wat je conditie os. Met de Polar Fitness Test met optische hartslagmeting kun je op elk moment en overal je conditie testen. Nu zonder hartslagbanden dus.

Gericht trainen is nu makkelijker dan ooit. Ontvang een persoonlijk en aanpasbaar trainingsschema dat is afgestemd op jou en je doelen. Daarnaast houd je via de Polar Flow app en de Running Index keurig bij hoe je loopprestaties zich ontwikkelen.

Slapen is essentieel om te herstellen en gezond te blijven. In de huidige drukke maatschappij helpt de Polar M430 jou je rust te pakken. Met Polar Sleep Plus krijg je een waardevol inzicht in je slaappatroon. Zo kom je meer te weten over de kwaliteit van je slaap, ontdek je hoe je slaappatroon eruit ziet, en ga je beter presteren door goede slaapgewoonten te ontwikkelen. Dat is nog eens een mooie bijkomstigheid. Beter worden door te slapen!