Verbreek je records met deze nieuwe schoen van New Balance! De FuelCore Sonic is ontworpen voor snelheid en biedt je comfort en een reactieve afwikkeling dankzij de Revlite tussenzool. Dankzij het innovatieve upper geeft de FuelCore Sonic je een perfecte pasvorm.
 Upper met BOA-systeem

Het upper van de FuelCore Sonic is gemaakt van een synthetisch mesh dat met een uitstekend doorademend vermogen wat bijdraagt aan het verkoeling van je voeten gedurende een intensieve run. Om te zorgen voor een persoonlijke pasvorm maakt de schoen gebruik van het innovatieve BOA-fit systeem. Met een eenvoudig te bedienen draaischijf zijn de veters op precies de juiste spanning te brengen voor maximaal comfort en stevigheid. Door de bootie constructie van het bovenwerk sluit het perfect aan om de voet, en stap je in de schoen alsof je een sok aantrekt.
Revlite

De tussenzool van de Fuelcore Sonic is gemaakt van Revlite wat zorgt voor een comfortabele en reactieve afwikkeling. Het loopgevoel van de schoen is daarmee vergelijkbaar met de Vazee Pace en is uitermate geschikt voor snellere tempo’s maar ook te gebruiken als dagelijkse trainingsschoen.

De New Balance FuelCore Sonic is een heerlijke neutrale light-cushioning schoen voor lopers die op zoek zijn naar een comfortabel schoen die helpt bij een snelle afwikkeling!

Drop: 6mm

Gewicht heren: 8.6 oz (US 9)

Gewicht dames: 7.2 oz (US 8)