Nog een maand te gaan en dan staan ruim 40.000 lopers weer aan de start in DE voorjaarsmarathon van Nederland. Wat opvalt in onze winkels is dat we steeds meer lopers spreken die daar aan de start zullen verschijnen. Een groot deel van team Run2Day zal daar ook aanwezig zijn om mee te doen aan de mooiste.

Samen met HOKA gaan we de uitdaging aan om de marathon te finishen. De meeste meters maken we veelal op de nieuwe HOKA Clifton 9, die nog beter geworden is dan zijn voorganger. De marathon zelf zullen we lopen op een exclusieve schoen, die je later op onze instagram voorbij ziet komen.

Al jaren voeren we HOKA in onze winkel, met veel trots. In ieder jaar merken we een enorme belangstelling. Dit jaar nog meer dan andere jaren. Veel klanten komen terug om te vertellen over hun prestaties en blessure vrij hardlopen op de HOKA modellen. We merken dat het HOKA gevoel leeft bij Run2Day en dan met name in Amsterdam. Lopers komen speciaal voor HOKA naar onze winkel. Sinds de nieuwe Clifton 9 is dat niet anders. Door een sterk verbeterd gevoel en nog een betere afwikkeling dan de HOKA Clifton 8, verwachten we nog meer lopers op HOKA te zien.

Ook wij zijn sterk onder de indruk van de loopschoenen van HOKA. We zijn bezig met de laatste voorbereidingen van de NN Rotterdam Marathon en zijn zeer benieuwd met welke raket HOKA ons gaat lanceren.