Wil je je hardloopplannen nu echt goed aanpakken en niet weer afhaken? Wil je lekker fit de lente tegemoet? Wil je met vrienden of vriendinnen heerlijk je weekend beginnen? Geef je dan op voor iRun! De nieuwe iRun-clinic start zaterdag 9 maart!

Zaterdag 9 maart om 9.30 uur start de 2e iRun-clinic van dit jaar. iRun is hardlopen, verantwoord je conditie en spierkracht opbouwen, plezier hebben, elkaar leren kennen, passie delen en nog veel meer. Onze iRun instructors zijn meesters in het ontdekken van jouw mogelijkheden. Zij begeleiden je naar jouw eigen doel en zorgen ervoor dat je na zes iRun-trainingen genoeg tools en skills hebt om je hele leven lang te blijven lopen. Aarzel niet langer en geef je op via www.irun.nl.

Startlocaties:

– winkel, Mariastraat

– Julianapark, Antje Drijverpaviljoen

– Griftpark, Restaurant Griftpark

Informatieavond: woensdag 6 maart, 19:00 uur in de winkel
No more thinking, iRun