Marathongrootheid Haile Gebrselassie zegt dat hij hiermee in Berlijn 2008 zeker een minuut sneller zou zijn geweest. De makers zelf noemen hun uitvinding revolutionair en wij bij Run2Day zijn ook onder de indruk van de nieuwe adidas Energy Boost.

De wereldpremière van Boost vond plaats in het Javits Convention Center in New York. Bij New York City Marathon lopers beter bekend als het deelnemerscentrum van de marathon. Eén van de aanwezigen: Haile Gebrselassie, de grootste atleet van de lange afstand. De meervoudig Olympisch en wereldkampioen was onder de indruk. “Deze schoenen zijn niet te vergelijken met de schoenen waarop ik vorig jaar en het jaar daarvoor liep, of waarmee ik mijn record in Berlijn heb gelopen”, zei hij tegen verslaggevers. Hij noteerde in 2008 een tijd van 2h03’59. “Met Boost was ik zeker een minuut sneller geweest. Als je de grond raakt, krijg je meer energie terug en meer voorwaartse snelheid – dus meer voordeel.”

Wil jij jouw run een BOOST geven en ervaren hoe deze schoen nu echt loopt? Neem dan deel aan de BOOST Night Run en ervaar de revolutionaire adidas Energy Boost. Deze adidas innovatie combineert zacht comfort met reactieve energie voor de ultieme hardloopervaring. Ervaar het zelf, onder begeleiding van een professionele looptrainer en energieke beats tijdens de Boost Night Run bij jouw Run2Day. Meld je snel aan en ontvang een BOOST T-shirt bij aanvang, op = op!

Aanmelden voor onze Boost Night Runs kan via ons Facebook evenement of utrecht@run2day.nl!