Op 10 april vindt de adidas orientatierun plaats bij Run2Day Utrecht! Heb jij zin in een sportieve avond? Meld je dan gratis aan!

Tijdens de orientatierun wordt je ingedeeld in groepen, waarbij elke groep een andere route loopt. Ontdek de stad op andere manier en laat je verassen gedurende de +/- 5 kilometer run. Compleet met hapje, drankje en het mogen testen van de Ultra Boost en Ultra Boost X, de meest dempende en energieteruggevende schoenen van adidas. Wij zorgen daarnaast voor een leuk presentje voor de deelnemers.

Ga jij de uitdaging aan?

Kom dan in je sportoutfit om 19.00 uur naar de Run2day winkel aan de Mariastraat 10 in Utrecht. Deze avond is zowel geschikt voor ervaren als beginnende lopers. Aanmelden kan door middel van het sturen van een mailtje naar: utrecht@run2day.nl.

Tot dan!