Wil jij ervaren of de maximum cushioning van HOKA ONE ONE iets voor jou is? Kom dan zondag 29 april om 10.00 uur naar onze winkel voor de HOKA test run! De deelname is gratis en er is plek voor 20 personen. Dus VOL=VOL
Meld je aan via: utrecht@run2day.nl

HOKA staat bekend als de lichtgewicht hardloopschoen met de ‘sweetest cushioning’, ontstaan in een moment van inzicht, op een bergtop in Nieuw Zeeland.

Thuis in Annecy richtten de oprichters zich tot het oplossen van een simpel probleem. Het bergafwaarts hardlopen minder belastend maken voor het lichaam, door de aard van hardloopschoenen te herzien.

Ze slaagden erin en de trail- en ultralopers omarmden het concept. Wat ze niet hadden verwacht, was het oplossen van een universeel hardloopprobleem.

HOKA negeert de traditionele overeenkomsten van schoenontwerpen niet om controversieel te zijn. Eerder omdat ze niet bereid zijn zich door deze typische kenmerken te laten beperken.

HOKA geeft hierdoor een unieke loopervaring. Grijp je kans en ervaar diverse modellen! De test run wordt begeleid door ons en HOKA is uiteraard aanwezig voor al je vragen. We lopen ongeveer tussen de 5 en 8 km in rustig tempo.

Dus graag tot zondag 29 april!

TIME TO FLY!