Bij Run2Day willen we zoveel mogelijk mensen inspireren om elke dag tijd voor beweging te nemen. Dat doen we, samen met onze collega’s in de andere 16 winkels, en op Run2Day.nl Die beweging kan op vele manieren, maar hardlopen betekent inspanning en daarna vooral ontspanning.

Door het coronavirus worden we allemaal gedwongen onze tijd op een andere manier in te vullen. We informeren je graag hoe we je hierbij in onze winkels en op Run2Day.nl zo goed mogelijk van dienst kunnen blijven.

Run2Day winkels blijven zo veel als mogelijk open
Ondanks de beperkende maatregelen doen we er alles aan om zoveel mogelijk onze winkel open te houden. We vinden het belangrijk om onze hardlopende klanten te kunnen blijven voorzien van producten die zorgen voor een gezonde loopervaring. We houden de “normale” openingstijden aan.

De gezondheid van onze klant en onze medewerkers is het allerbelangrijkst
Uiteraard hebben we in onze winkels strenge richtlijnen t.a.v. hygiëne. Deze gelden nu, net als altijd. Onze medewerkers zijn zich hier zeer van bewust en nemen extra maatregelen zoals het vaak en goed handen wassen. Wij vragen je om zoveel mogelijk contactloos te betalen. Wij maken het pinapparaat veelvuldig schoon. Indien je niet kunt of wilt pinnen, dan vragen wij je het geld op de toonbank te leggen en het eventuele wisselgeld zelf op te pakken.

Afstand is belangrijk voor jou als klant en voor ons personeel
Wij vragen je om voldoende afstand te houden tot medeklanten. In de winkels geven wij ons vertrouwde advies maar dan op gepaste afstand.

Kom zoveel mogelijk alleen
We willen onze klanten verzoeken om alleen naar de winkel te komen en waar mogelijk kinderen en/of aanhang thuis te laten. Zo creeren wij samen een zo veilig mogelijke werkomgeving voor ons personeel en voor jou als klant.

Bestel veilig en makkelijk online
Kun of wil je momenteel liever niet naar een winkel toe? Op Run2Day.nl plaats je eenvoudig je bestelling. Wanneer je voor 16:00 uur bestelt, heb je je bestelling de volgende dag in huis. Meer informatie over bezorging vind je hier.

Online breiden wij de service uit. Zo staat onze product-expert Jerrel Baas van 08:30 – 22:00 voor je klaar.

Wij zijn ontzettend trots op al onze medewerkers die juist nu laten zien wat het betekent om een echt Run2Day hart te hebben. En we willen jou als klant bedanken voor je vertrouwen, ook in deze tijd. Het goede nieuws is dat de mens veel slechter heeft overwonnen en we zullen ook dit verslaan – samen. In de tussentijd hopen we jou een welkome afleiding te bieden door te doen waar wij goed in zijn; onze expertise op hardloopgebied – in onze winkels en online – en bruikbare inspiratie te blijven bieden. Uiteindelijk bestaat onze hardloopwereld uit een positieve, gelijkgestemde gemeenschap. Dus geniet van de nieuwe week, blijf veilig en wees vooral goed voor elkaar.

Blijf hardlopen. Het komt goed.

Run2Day