YESS!!! Onze deur is sinds 28 april weer helemaal open, je bent meer dan welkom in onze gerestylde winkel. Daarnaast werken we op verzoek ook nog op afspraak.

Op dit moment is een afspraak maken voor je winkelbezoek niet meer nodig, maar dat kan wel als je graag op een bepaald tijdstip geholpen wil worden. Elke zaterdag blijven we naast dat we gewoon open zijn, ook de mogelijkheid bieden om een afspraak te maken. Zo weet je altijd dat je op tijd geholpen kan worden.

We hebben het afsprakenproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Kies je gewenste dag en tijdslot van 30 minuten en vul je gegevens in. Door ons vooraf al te laten weten waarvoor je komt, kunnen wij jouw bezoek zo goed mogelijk voorbereiden. HIERONDER  zie je onze afspraken kalender.

Heb je nieuwe schoenen nodig EN wil je ook even de tijd hebben om een nieuwe outfit uit te kiezen, dan adviseren we je 60 minuten te reserveren (dus 2x een half uur NA elkaar). Zo heb je alle tijd om rustig bij ons te winkelen! Kom je voor nieuwe hardloopschoenen, neem dan bij voorkeur je huidige/oude hardloopschoenen mee.

Na het invullen en verzenden, ontvang je een bevestiging op jouw emailadres.

Tot snel! Team Run2Day Haarlem

LET OP:

Wil je langskomen om te ruilen, dan vragen we je eerst even naar de winkel te bellen voor de mogelijkheden 023-5426430.

Kom je een online bestelling ophalen in de winkel, vragen we je ook  even te bellen met de winkel voor de mogelijkheden 023-5426430.