Marathontraining

Van de start tot aan de finish.

Ga je voor je allereerste marathon? Wil je een persoonlijk record lopen? Of wil je je misschien wel kwalificeren voor de Boston Marathon?

Run2Forty2 heeft een unieke trainingsmethode ontwikkeld, die jou in staat stelt om op je eigen niveau te

trainen voor een marathon. Deze methode heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen en al menig deelnemer juichend over de finish doen komen!

Belangrijk uitgangspunt van onze methode is dat sport, werk en privé in balans zijn, zodat je je comfortabel voelt bij de trainingsarbeid die je moet verrichten. Het is natuurlijk wel zo fijn als je nog een beetje tijd over hebt voor andere dingen, en dit kan ook zeker!

Daarom begint het trainingstraject met een uitgebreide online aanmelding, die we vervolgens uitvoerig met je doorspreken. Hierdoor kunnen wij een realistische trainingsintensiteit koppelen aan de doelstellingen die je hebt.

Alle trainingen worden door ons voorzien van een opdracht die in de opbouw past. De resultaten voer je daarna in in ons systeem. Zo kunnen wij jouw vorderingen goed volgen en indien nodig aanpassen, of even met je chatten als je dat wilt. We begeleiden je dus continu, persoonlijk en nauwkeurig. Met voor elke deelnemer een persoonlijk wekelijks schema.

Als je je aanmeldt voor het Complete Trainingstraject krijg je bovendien een mooie outfit, diverse clinics en ook nog eens de mogelijkheid om met ons mee te trainen bij één van onze schitterende trainingslocaties in Breda, Castricum of Haarlem (zie “contact” voor de adresgegevens). Eens in de twee weken organiseren we een gezamenlijke duurloop, op diverse niveaus en onder begeleiding van onze professionele trainers. Dat is goed voor de opbouw en wel zo gezellig!

Benieuwd geworden naar onze succesvolle trainingsmethode?

Kijk dan eens naar het Complete Trainingstraject of …. het Online Trainingstraject. Bij Run2Forty2 train je op maat en begin je goed voorbereid aan jouw doelstelling!

Het enige wat je zelf hoeft te doen is lopen!