Run2Forty2, van dezelfde eigenaren als Run2Day Haarlem,  heeft jarenlange ervaring in  het organiseren en begeleiden van  marathonreizen over de hele wereld. We reizen in kleine gezelschappen, en zorgen er altijd voor dat alles tijdens de reis tot in de puntjes is geregeld. GEGARANDEERD STARTNUMMER, Alle transfers, pasta party, excursie, verkenningsloopje met de laatste marathon EN parcours tips van de trainer.

We verblijven altijd in de betere 4****of 5***** hotels op loopafstand van de Start/Finish. We vliegen met rechtstreekse vluchten (zonder overstap). Zodat de rust rondom de marathon gegarandeerd is!

Met een zeer deskundig team bereiden wij je ook nog eens voor op je marathon. Webieden een mooi trainingstraject met een online systeem, en georganiseerde gezamenlijke duurlopen. Na een uitgebreid intake-gesprek ga je aan de slag met je persoonlijke schema. Het begeleidingsteam, bestaande uit ervaren marathontrainers, sportfysiotherapeut en, sportdietiste etc. zorgt ervoor dat je nergens aan hoeft te denken, alleen aan hardlopen.

Aan het einde van je voorbereiding reis je met Run2Forty2 naar de door jou gekozen marathonbestemming. Jaarlijks reist Run2Forty2 naar de marathons van Berlijn, Chicago, New York, Tokyo, Boston, Londen, Two Oceans Kaapstad, Valencia, Stockholm en elk jaar een extra marathon;-).

Bij alle onze marathonreizen is onze Run2Forty2 trainer aanwezig. Run2forty2 begeleidt je van A tot Z…tot aan het startvak dus !!

Voor meer info klikt u op Run2Forty2