Het team van Run2Forty2 maakt van je droom een onvergetelijke marathonbeleving!

Wij hebben in de afgelopen tien jaar ruimschoots ervaring opgedaan in het organiseren van bijzondere marathonreizen over de hele wereld en het op en top voorbereiden van onze deelnemers op hun marathon.

Run2Forty2 is opgericht door Sam & Kazia Blom

Sam Blom

Sam liep in 1989 zijn eerste marathon. Sinds die tijd loopt Sam jaarlijks zo’n 2 á 3 marathons, waarvan de meeste met een eindtijd onder de drie uur.

Daarnaast heeft Sam zich midden jaren ’90 bekwaamd in het trainersvak en heeft zich ook hierin ruimschoots bewezen. Zijn op maat gemaakte trainingsprogramma, dat zich steeds verder heeft ontwikkeld, heeft zijn vruchten afgeworpen bij veel marathonlopers en zorgt voor de ideale opbouw voor het lopen van een marathon. Inmiddels heeft Sam een prachtig online systeem ontwikkelt, waarmee hij iedereen waar dan ook ter wereld kan begeleiden. Wil je optimaal voorbereid worden op je marathon, maar ook genieten van zijn ervaring en tips, dan moet je bij Sam zijn. De nummer 1 marathontrainer van Nederland!

Kazia Blom

Kazia heeft ruim 20 jaar ervaring in het organiseren van buitenlandse reizen en het begeleiden van groepen. Zij weet als geen ander wat voor een loper belangrijk is tijdens de reis.

Van de beste vliegtijden tot de ligging en de kwaliteit van het hotel, tot de organisatie van de supporterspunten en van de transfers naar de start, tot de exclusieve after-marathon party’s; Kazia weet als vrouw van een marathonloper hoe belangrijk de randvoorwaarden zijn om een goede marathon te lopen en kan er voor zorgen, door deze zo perfect mogelijk te faciliteren, dat je optimaal presteert. Daarnaast is de persoonlijke touch die zij geeft aan de reizen, een onbetaalbare meerwaarde!

De kracht van de combinatie

Run2Forty2 is ontstaan doordat Sam en Kazia hun passies wilden laten samenkomen. De liefde voor het lopen van marathons, de perfecte trainingsmethode voorafgaand aan het avontuur en uiteindelijk de bijzondere marathonreis waarbij alles tot in detail voor je is geregeld. Deze combinatie zorgt voor de onvergetelijke marathonervaring!

Het team

Het team is inmiddels uitgebreid met zo’n 15 trainers/begeleiders. Zij zijn aanwezig bij de gezamenlijke trainingen in Amersfoort, Breda, Deventer en Haarlem en stellen online je persoonlijke trainingsschema op, waarna ze je uitvoerig begeleiden gedurende het hele traject. Uiteraard ondersteunen zij je ook tijdens de marathonreis.

Welke marathon ga jij straks lopen?