Hardlopen: plaats één voet voor de ander en herhaal, zo simpel! Bij Brooks is de dagelijkse run hun passie en ze geloven dat de run een dag, een leven, zelfs de wereld kan transformeren. En het bewijs zit hem in de run. Als zij deze beloftes nakomen, beleef jij een betere run! Laten we de transformatieve kracht van de run samen vieren. Brooks. Run Happy.

Brooks Ghost 14 heren

Ghost

De Brooks Ghost hardloopschoenen zijn geschikt voor hardlopers die neutraal lopen. Hardlopers die op zoek zijn naar een alledaagse trainingsschoen met responsieve demping zijn bij de Brooks Ghost aan het goede adres.  De schoen staat bekend om de tussenzool die bij deze editie volledig bestaat uit DNA Loft materiaal. DNA Loft demping zorgt voor extreme zachtheid en comfort zonder dat de schoen inboet aan stabiliteit.

Brooks Levitate 5 heren

Levitate

De Brooks Levitate zijn neutrale hardloopschoenen. Met een hogere energie teruggave is de Levitate ideaal voor de snellere run. Deze schoen zorgt ervoor dat je gemakkelijk af kunt wikkelen van hak naar voorvoet zonder dat er energie verloren gaat. De rubberen slijtzool is duurzaam en biedt grip en tractie.

Het Fit Knit-bovenwerk heeft een hoog ademend vermogen en is licht van gewicht. Het bovenwerk is zacht en omsluit je voeten goed. De geïntegreerde kraag sluit beter aan rondom de enkel en hak. De semi-geïntegreerde tong vergroot het gemak bij het aantrekken van de schoenen. Tevens voorkomt het dat de tong gaat schuiven tijdens het hardlopen.

Brooks Glycerin GTS 20 heren

Glycerin

De Brooks Glycerin zijn neutrale, allround hardloopschoenen. Het Mesh-bovenwerk met 3D Fit Print-technologie valt nauwsluitend om de voeten zonder te knellen. Op strategische plaatsen is het bovenwerk versterkt voor meer structuur en gerichte ondersteuning. Op ander plaatsen is het bovenwerk flexibeler voor meer bewegingsvrijheid. De zachte Ortholite-inlegzool geeft een comfortabel instapgevoel.

Ondanks dat zachte gevoel geeft de Glycerin toch voldoende energie terug. Ook is het materiaal zeer duurzaam. De Brooks Glycerin is een ideale hardloopschoen voor je dagelijkse run en deinst niet terug voor het maken van een flink aantal kilometers.

Brooks Adrenaline GTS 22 2E Leest heren

Adrenaline

De Brooks Adrenaline zijn hardloopschoenen voor overpronerende lopers. De Adrenaline staat bekend om haar hoge mate van loopcomfort en het luxe instapgevoel. De allround hardloopschoenen bieden ondersteuning voor overpronerende lopers wanneer zij dat nodig hebben, in tegenstelling tot een continue correctie die de meeste antipronatie schoenen geven. Het Engineered Air Mesh-bovenwerk omsluit de voeten op comfortabele wijze. De 3D Fit Print-technologie brengt structuur in het bovenwerk en biedt extra rekbaarheid op plaatsen waar dat gewenst is.

Brooks Cascadia 16 dames

Cascadia

De Brooks Cascadia zijn trailschoenen. De populaire, neutrale trailschoenen zijn licht van gewicht en beschermen je voeten tijdens elke trail. Het gestroomlijnde ontwerp in combinatie met features maken de schoen licht. Het bovenwerk met Cordura Mud Guard heeft een hoog ademend vermogen en beschermt tegen vuil van buitenaf. Daarnaast houdt de veterberschermer de veters op zijn plek.

De tussenzool van de Brooks Cascadia beschikt over het BioMoGo DNA. De techniek in de tussenzool past de demping van de trailschoenen dynamisch aan bij elke stap. Dit zorgt voor meer comfort tijdens het lopen van trails.

Het TrailTrack rubber in de slijtzool geeft je optimale grip op zowel droge als natte terreinen.