Het hedendaagse New Balance focust zich nog steeds op een goede ondersteuning van de voet. Niet langer richt New Balance zich alleen op de productie van sportschoenen. De nieuwe generatie schoenen van New Balance zijn gericht op de actieve mens die tijdens zijn dagelijkse activiteiten op zoek is naar een leuke, comfortabele en ondersteunende schoen. Deze mensen zijn bij het merk New Balance op het juiste adres!

Fresh Foam 880v10

880

De New Balance Fresh Foam 880 zijn comfortabele hardloopschoenen. De Fresh Foam X tussenzool zorgt voor demping zonder te verliezen op ondersteuning. Om de zool verend te maken zijn er kleine inkepingen in de zijkant van de zolen geprint met behulp van een laser.

Het bovenwerk is van ademend Hypoknit-materiaal. Dit materiaal is lichtgewicht en omsluit de voeten op comfortabele wijze. Het bovenwerk is op strategische plekken verstevigd voor extra ondersteuning. De hielkap en kraag zijn met dikker materiaal aangezet om de hiel te omsluiten en te beschermen.

De slijtzool is van Blown Rubber. Dit duurzame materiaal zorgt voor goede grip en heeft groeven op de plekken waar het telt. Het patroon en de groeven in de slijtzool dragen bij aan een soepele afwikkeling.

1080

De Fresh Foam 1080 is al enkele jaren internationaal het best verkochte model van New Balance. De schoen is o.a. licht en  flexibel. De 1080 staat garant voor een zeer comfortabele pasvorm in combinatie met maximale cushioning. Het Fresh Foam in de tussenzool is gecreëerd met behulp van data van allerlei verschillende lopers en geeft zo precies de juiste hoeveelheid demping en steun voor de neutrale loper.

860

Het grootste kenmerk aan de schoen is de toplaag van het Fresh Foam materiaal in de tussenzool. Fresh Foam wordt al gebruikt in de modellen 1080 en de 880 en is ook terug te vinden in de 860 serie. Het Fresh Foam zorgt voor ultieme demping en zachtheid. Daarnaast bestaat de tussenzool uit twee hardheden foam voor een ideale balans tussen comfort en stevigheid. De ondersteuning tegen overpronatie komt vanuit een steviger stuk aan de binnenzijde van de schoen.

Tempo

De New Balance Fresh Foam Tempo voor heren zijn comfortabele hardloopschoenen. Deze neutrale schoenen zijn gemaakt om snellere lange afstanden te lopen. Om de zool verend te maken zijn er kleine inkepingen in de zijkant van de zolen geprint met behulp van een laser. Het Fresh Foam X materiaal zorgt voor een goede demping bij iedere stap.

Het bovenwerk is gemaakt van Engineered Mesh. Dit houdt de schoenen ademend. Rond de middenvoet zijn de schoenen iets verstevigd. De hielkap heeft een versteviging van TPU-plastic aan de buitenkant. Zo omsluiten de schoenen je voeten volledig voor extra bescherming en ondersteuning.

De Blown Rubber slijtzool bestaat uit drie delen waardoor de afwikkeling van de voet zo soepel mogelijk gaat ongeacht je loopstijl. De print in de zool is ontworpen om de druk goed te verdelen.