Het hedendaagse New Balance focust zich nog steeds op een goede ondersteuning van de voet. Niet langer richt New Balance zich alleen op de productie van sportschoenen. De nieuwe generatie schoenen van New Balance zijn gericht op de actieve mens die tijdens zijn dagelijkse activiteiten op zoek is naar een leuke, comfortabele en ondersteunende schoen. Deze mensen zijn bij het merk New Balance op het juiste adres!

New Balance Fresh Foam X 880v12 heren

880

De New Balance Fresh Foam 880 zijn comfortabele hardloopschoenen. De Fresh Foam X tussenzool zorgt voor demping zonder te verliezen op ondersteuning. Om de zool verend te maken zijn er kleine inkepingen in de zijkant van de zolen geprint met behulp van een laser.

Het bovenwerk is van ademend Hypoknit-materiaal. Dit materiaal is lichtgewicht en omsluit de voeten op comfortabele wijze. Het bovenwerk is op strategische plekken verstevigd voor extra ondersteuning. De hielkap en kraag zijn met dikker materiaal aangezet om de hiel te omsluiten en te beschermen.

De slijtzool is van Blown Rubber. Dit duurzame materiaal zorgt voor goede grip en heeft groeven op de plekken waar het telt. Het patroon en de groeven in de slijtzool dragen bij aan een soepele afwikkeling.

New Balance Fresh Foam X 1080V12 heren

1080

 

De Fresh Foam 1080 is al enkele jaren internationaal het best verkochte model van New Balance. De schoen is o.a. licht en  flexibel. De 1080 staat garant voor een zeer comfortabele pasvorm in combinatie met maximale cushioning. Het Fresh Foam in de tussenzool is gecreëerd met behulp van data van allerlei verschillende lopers en geeft zo precies de juiste hoeveelheid demping en steun voor de neutrale loper.

860

New Balance Fresh Foam X 860v12 heren

Het grootste kenmerk aan de schoen is de toplaag van het Fresh Foam materiaal in de tussenzool. Fresh Foam wordt al gebruikt in de modellen 1080 en de 880 en is ook terug te vinden in de 860 serie. Het Fresh Foam zorgt voor ultieme demping en zachtheid. Daarnaast bestaat de tussenzool uit twee hardheden foam voor een ideale balans tussen comfort en stevigheid. De ondersteuning tegen overpronatie komt vanuit een steviger stuk aan de binnenzijde van de schoen.

Vongo

New Balance Fresh Foam X Vongo v5 heren

De New Balance Fresh Foam X Vongo 5 is bedoeld voor de loper van gemiddeld tot wat zwaarder postuur, die ondersteuning kan gebruiken. De extra stevige zone onder de middenvoet is nauwelijks voelbaar, maar zorgt er wel voor dat overpronatie voorkomen wordt.

More

New Balance Fresh Foam More v3 heren

De Fresh Foam More staat voor meer loopcomfort, meer luxe en meer stabiliteit tijdens het lopen en is ideaal voor de lange duurloop.

Zool
De uit een stuk gemaakte Fresh Foam tussenzool zorgt voor een zachte landing en comfortabel lopen. Het brede platform van de zool zorgt voor stabiliteit en ondersteuning. De grotere rocker zorgt voor een mooie overgang tijdens de afrolbeweging.

Bovenwerk
Het bovenwerk is van engineered mesh, de ondersteunende zones op de midvoet zorgen voor een perfecte omsluiting van de voet. De `ultra heel` technologie zorgt voor een perfecte omsluiting van de hiel wat vertrouwen geeft tijdens je runs.