Saucony Endorphin Shift 2 heren

Endorphin Speed

Saucony Endorphin Speed
De Endorphin Speed is een hardloopschoen in de Endorphin lijn van Saucony. Deze Endorphin lijn onderscheidt zich door de gebruikte materialen en het doel van de schoenen, namelijk snelheid.

De lancering van de Saucony Endorphin Pro mogen we een waar succes noemen. Lag in het verleden de focus voornamelijk op demping, bij de Saucony Endorphin lijn ligt de focus op voortstuwing.

Reactieve zool met responsive Nylon plaat
Voor de tussenzool is gebruik gemaakt van het best beschikbare materiaal PWRRUNPB materiaal wat 40% lichter is dan traditioneel EVA. Het materiaal zorgt daarnaast voor 88% meer energy return en is flexibeler en duurzamer dan EVA . Tijdens je wedstrijden blijf je dan ook fitter gedurende je runs, waardoor het mogelijk is langer op hoge snelheid te lopen. De zool is voorzien van een (S-curved) responsive Nylon plaat die zowel licht als sterk is. De plaat versterkt de rolbeweging en fungeert in combinatie met de gebruikte foam tussenzool als “springplank”.

Het grote verschil met de Endorphin Pro zit dus in het materiaal van de plaat in de tussenzool. Bij de Endorphin Pro bestaat deze uit een Carbon plaat en bij deze Speed versie uit een Nylon plaat.

Door de 8mm drop van de schoen wordt de rolbeweging geoptimaliseerd en ontstaat er een voortstuwende beweging.

 

 

Saucony Ride 15 dames

Ride

De Saucony Ride is een neutrale hardloopschoen in het responsive cushioning segment. Voor hardlopers die op zoek zijn naar een betrouwbare schoen met comfort waar je elke dag mee kunt trainen.

De Saucony Ride is een aanrader voor neutrale hardlopers die opzoek zijn naar een alledaagse trainingsschoen met een responsieve demping.

Saucony Triumph 19 dames

Triumph

De Saucony Triumph is al jaren het boegbeeld van Saucony. Een neutrale hardloopschoen voor de loper die streeft naar de ultieme demping, is de Triumph de meest dempende schoen. Met de nieuwe updates geeft de Triumph je een snel gevoel tijdens je lange runs, met het luxe comfort wat je wenst.

De Triumph is gemaakt op basis van een award winnende formule en heeft een strategische tussenzool geometrie die je helpt bij een actievere afwikkeling en snellere runs. De PWRRUN+ tussenzool zorgt voor ons meest zachte gevoel, maar met een lichtgewicht spring zodat je een een extra push krijgt bij elke stap die je zet. Trek een paar aan en je zult zien dat de Triumph elke run to een winnaar maakt.

Saucony Guide 15 heren

Guide

De Saucony Guide is een ondersteunende schoen voor hardlopers die overproneren. Een lichtgewicht hardloopschoen voor dagelijkse trainingen die zijn sporen wel verdiend heeft in de loop der jaren.

De Saucony Guide 14 is een aanrader voor hardlopers die overproneren en opzoek zijn naar een alledaagse trainingsschoen met een responsieve demping.

Soepel met support
De tussenzool van de Guide 14 is gemaakt van een vernieuwd PWRRUN foam (mix van o.a. EVA en PU). Het heeft de schoen zachter en responsiever gemaakt. Het “guidance frame” in de mediale zijde van de zool in combinatie met de strategisch geplaatste belijning in het bovenwerk van de schoen, zorgt voor stabiliteit en geeft vertrouwen gedurende je runs.

Met de Guide heeft Saucony wederom een prima schoen neergezet in het ondersteunende segment voor hardlopers. Een mooie mix van responsiviteit en stabiliteit.

Saucony Omni 20 heren

 

Omni

De Omni  van Saucony is de opvolger van de Omni ISO. De Omni  was al een zeer geliefde stabiliteitsschoen. De subtiele verbeteringen aan de Omni in bovenwerk en tussenzool, zullen de populariteit van deze schoen alleen nog maar doen toenemen.

PWRRUN
De nieuwe PWRRUN FOAM demping zorgt voor comfort, soepele afwikkeling en een meer responsief gevoel dan je zou verwachten van een stabiliteitsschoen als de Omni. De Triflex slijtzool zorgt voor een goede drukverdeling, flexibiliteit en grip tijdens je runs.

Saucony Tempus dames

Tempus

De Tempus is een nieuwe schoen in het assortiment van Saucony. Een schoen binnen het support segment waarvan wij overtuigd zijn dat deze hoge ogen gaat gooien. Een schoen die support biedt maar daarnaast voorzien is van het zachtste, meest comfortabele maar ook meest responsieve foam ooit.

De zool
De zool is voorzien van een dual foam constructie met als basis PWRRUN PB foam met daaromheen een frame van iets harder PWRRUN foam. Het stijvere PWRRUN frame zorgt bij de slijtzool voor een directer contract en een snellere transitie van de midvoet naar de voorvoet. Zo ontstaat er een mooie combinatie van een stabiele maar snelle en responsieve afwikkeling. De diepere contouren van de tussenzool geven een kuipgevoel zodat de schoen je het gevoel geeft dat je voet echt in de schoen zit. De zoolbasis is ca. 10% breder dan bij traditionele schoenen, ook dit zorgt voor stabiliteit.

Het upper
De Tempus is voorzien van een in het upper geintegreerd vetersysteem wat verankerd zit in de tussenzool. Hierdoor zorgt de schoen voor een betere omsluiting van het hielgedeelte van de voet. Het zachte engineered mesh upper voelt comfortabel en ventileert goed onder warme omstandigheden.

Zoek je een schoen in het premium segment met een veelzijdig karakter, in te zetten voor tempo’s lange duurlopen of interval, probeer dan eens de Tempus.

Saucony Peregrine 12 dames

 

Peregrine

De Saucony Peregrine is inmiddels een legende binnen de trail categorie. Een neutrale trail schoen die je voet perfect beschermt tegen de elementen. De Peregrine heeft de stabiliteit van een trailschoen maar voelt ook comfortabel aan, dankzij het gebruik van PWRRUN foam in de tussenzool. De mate van demping is dusdanig dat de schoen responsief voelt uphill en vergevingsgezind downhill.

Grip en comfort
Een trailschoen moet in eerste instantie zorgen voor een stabiel gevoel tijdens het lopen, ongeacht de ondergrond waar je op loopt. De Peregrine is voorzien van een PWRRUN tussenzool en PWRTRAC slijtzool. Dit zorgt voor de perfecte mix van demping, duurzaamheid en grip op alle terreinen. Ter bescherming tegen scherpe stenen is de schoen voorzien van een stevige Rockplate.