Nike Air Zoom Pegasus 39 heren

Nike Pegasus

De Nike Air Zoom Pegasus zijn neutrale, allround hardloopschoenen. De Pegasus is het oudste model hardloopschoenen van Nike. Tevens één van de populairste. De schoenen zijn ideaal voor je dagelijkse run, maar zijn ook prima te gebruiken tijdens het lopen van een duurloop. Dankzij de veelzijdigheid loopt je comfortabel op een langzamer of gemiddeld tempo voor je herstelruns, maar kun je tijdens je trainingen het tempo ook zorgeloos opvoeren.

Nike Air Zoom Vomero 16 dames

Nike air zoom Vomero

De Nike Air Zoom Vomero is een comfortabele, neutrale hardloopschoen voor heren. De Vomero biedt ongeëvenaarde demping, gecombineerd met een stevige slijtzool voor extra grip. De look is geïnspireerd op oudere modellen, Nike gaat hiermee terug naar een klassiek design met de nieuwste innovaties van nu!

Het Nike ZoomX foam op de hak zorgt voor een nog betere energieteruggave met extra responsiviteit.

De Air Zoom Vomero beschikt over een een hielkap die je helpt je voet stabiel te houden en slijtvaste rubber op de slijtzool geeft je grip en stevigheid.

Nike Air Zoom Structure 24 dames

Nike Structure

De Nike Air Zoom Structure heeft een zacht, ventilerend design, biedt demping en is gemaakt voor hardlopers die op zoek zijn naar een schoen voor dagelijks gebruik. Hij is gemaakt met een specifiek doel in gedachten: om je een snelle, stevige en betrouwbare trainingspartner te geven tijdens je runs.