Nike Pegasus

De Nike Air Zoom Pegasus zijn neutrale, allround hardloopschoenen. De Pegasus is het oudste model hardloopschoenen van Nike. Tevens één van de populairste. De schoenen zijn ideaal voor je dagelijkse run, maar zijn ook prima te gebruiken tijdens het lopen van een duurloop. Dankzij de veelzijdigheid loopt je comfortabel op een langzamer of gemiddeld tempo voor je herstelruns, maar kun je tijdens je trainingen het tempo ook zorgeloos opvoeren.

Nike air zoom Vomero

De Nike Air Zoom Vomero is een comfortabele, neutrale hardloopschoen voor heren. De Vomero biedt ongeëvenaarde demping, gecombineerd met een stevige slijtzool voor extra grip. De look is geïnspireerd op oudere modellen, Nike gaat hiermee terug naar een klassiek design met de nieuwste innovaties van nu!

Het Nike ZoomX foam op de hak zorgt voor een nog betere energieteruggave met extra responsiviteit.

De Air Zoom Vomero beschikt over een een hielkap die je helpt je voet stabiel te houden en slijtvaste rubber op de slijtzool geeft je grip en stevigheid.

Nike Air Zoom Structure 23 Men

Nike Structure

De Nike Air Zoom Structure heeft een zacht, ventilerend design, biedt demping en is gemaakt voor hardlopers die op zoek zijn naar een schoen voor dagelijks gebruik. Hij is gemaakt met een specifiek doel in gedachten: om je een snelle, stevige en betrouwbare trainingspartner te geven tijdens je runs.

Nike React Infinity Run Flyknit heren

Nike Infinity React

Minder hardloopblessures was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van deze schoen waarbij vooral aandacht besteed is aan de zool. Het gebruikte React foam is revolutionair en lijkt een nieuw tijdperk in te luiden op gebied van Nike running.

Bovenwerk
Het bovenwerk met Nike Flyknit technologie houdt de voet stevig op de plaats en zorgt voor stabiliteit als je voet de grond raakt. Het verbeterde bovenwerk met gerichte zones die je voet omsluiten geeft je een stevige pasvorm die weinig weegt, terwijl de lucht vrijer stroomt.

Zool
Bij de ontwikkeling van runningschoenen en de ontwikkeling van dempende materialen is de grootste uitdaging om zacht en stevig te combineren. Iets wat feitelijk bijna niet lukt en in de meeste gevallen betreft een verbetering van foam slechts een verbetering op een enkel aspect. Nike is erin geslaagd middels een combinatie van TPE en EVA materiaal een balans te vinden tussen zacht en stevig materiaal zonder concessies te doen aan het gewicht. Het React foam leidt dan ook tot significante verbeteringen op alle fronten: ondersteuning, energieteruggave, gewicht en robuustheid. Dit maakt het gebruikte foam voor de tussenzool van de Nike React Infinity Run Flyknit het meest complete foam sinds ooit.

In de tussenzool is 24% meer React foam gebruikt. Daarnaast is de zoolbasis iets breder wat zorgt voor meer stabiliteit. De tussenzool is zodanig gevormd dat de de drie fasen van een looppas worden ondersteund: flexibiliteit bij de afzet, demping bij het neerkomen en een soepele tred daartussenin.