Mizuno

In 1906 werd Mizuno opgericht in Osaka, Japan, waar de broers Rihachi en Rizo Mizuno startten met een bescheiden sportwinkel, maar met een grote passie voor sport. Tegenwoordig kiezen wereldwijd vele sporters voor Mizuno. De superieure kwaliteit performance artikelen wordt bereikt door de toepassing van innovatieve technologieën, Japans vakmanschap en meer dan een eeuw aan ervaring.

 

Mizuno is een merk met een passie voor sport. Een merk wat altijd aan de zijde van sporters staat, om hen constant te inspireren. Mizuno streeft ernaar om de beste prestaties naar boven te halen bij sporters van ieder niveau. Mizuno maakt producten die sporters motiveren, helpen en ondersteunen en zorgen ervoor dat je je doelen haalt.

 

Mizuno Wave Rider 25 heren

Wave rider

De Mizuno Wave Rider  voor heren is een neutrale hardloopschoen en uitgegroeid tot een van de meest gewilde modellen voor langeafstandslopers.

Door de Mizuno Wave technologie loop je met veel responsstabiliteit en demping en de hardloopschoen heeft een hoog ademend vermogen door het mesh bovenwerk. Door de vernieuwde Mizuno Enerzy in de hakonder de Wave Plate, profiteer je van een zachtere en responsievere demping. 

Mizuno Wave Inspire 17 heren

Wave inspire

De Mizuno Wave Inspire Dit is een antipronatieschoen en zorgt voor veel stabiliteit tijdens je run. Door de tussenzool wordt de impact bij het landen en afzetten maximaal geabsorbeerd en de SmoothRide Support Wave-technologie balanceert vloeiende transities en demping.  Het speciaal ontwikkelde mesh materiaal heeft een hoog ademend vermogen en omsluit je voeten op een comfortabele manier.

Sky

Mizuno Wave Sky 5 heren

De Mizuno Wave Sky 5 is een comfortabele, neutrale hardloopschoen in het maximum cushioning segment. Het foam in combi met een dubbele Mizuno Wave plaat zorgt voor comfort en stabiliteit. Het bovenwerk van de Mizuno Wave Sky 5 bevat een vernieuwd stretch airmesh-bovenwerk.