Hoka

HOKA ONE ONE is het snelst groeiende hardloopschoenen merk ter wereld. Waarom? Omdat HOKA schoenen jouw voeten natuurlijk laten bewegen met maximaal comfort. Ze zijn verrassend licht, wat het gevoel geeft dat je iets boven de grond rent. Probeer een paar om te zien wat we bedoelen. Why run when you can fly?

HOKA is ontstaan uit het zoeken naar een oplossing voor een eenvoudig probleem. Met deze pioniersgeest blijft HOKA oplossingen ontwikkelen voor atleten die op zoek zijn naar de ultieme loopervaring. Elk van de HOKA categorieën vertegenwoordigt buitengewone loop eigenschappen die alleen tijdens het dragen voelbaar zijn.

HOKA Clifton 8 heren

Clifton

De HOKA ONE ONE Clifton  is een ideale schoen voor de neutrale loper die op zoek is naar een lichte schoen maar wel één met maximale demping. De HOKA ONE ONE Clifton  is een schoen die elke dag bij iedere training gedragen kan worden.

HOKA Bondi 7 dames

Bondi

De Bondi is al sinds de introductie in 2010 één van de meest geliefde modellen van HOKA ONE ONE.  Door de karakteristieke dikke tussenzool geeft de Bondi  je maximale cushioning, hoe lang je run ook is! 

HOKA Arahi 6 heren

Arahi

HOKA ONE ONE is een der hardst groeiende merken in hardloopland en ziet zijn schare fans nog steeds groeien. De nieuwste  van de Arahi zal net als zijn voorgangers veel lopers kunnen behagen. Deze anti-pronatieschoen biedt op een dynamische manier ondersteuning tijdens het hardlopen.

Speedgoat 5

Speedgoat

De Speedgoat is een allround trailschoen van HOKA ONE ONE die elk terrein moeiteloos aan kan. Het model is gemaakt met de gedachte: “Go everywhere, run everything”. In vergelijking tot de eerdere versies is het upper van de Speedgoat  vernieuwd en is er een nieuw foam gebruikt in de tussenzool.

Mach

De Mach bewijst dat niet alle HOKA schoenen een logge uitstraling hebben. Een logge buitenkant betekend tevens niet meteen dat het loopgedrag lomp wordt, maar het oog wilt ook wat. Deze schoen is meer gestroomlijnd dan zijn voorgangers, waardoor een PR op de loer ligt. Naast dat het uiterlijk ge-upgrade is heeft HOKA ook veel geleerd bij de ontwikkeling van zijn wedstrijdschoenen de Rocket X en Carbon X. Deze kennis is meegenomen tijdens de ontwikkeling van de Mach. Waardoor er eindelijk een schoen is die zowel demping met snelheid combineert, jouw dagelijkse kilometers in volle vaart!

Carbon

HOKA Carbon X 3 heren

De HOKA Carbon X3 is een neutrale hardloopschoen met carbon plaat geschikt voor prestatiegerichte hardlopers die lange afstanden op hoge snelheid willen lopen. De Carbon X3 was een der eerste schoenen op de markt met carbon plaat en inmiddels is het alweer tijd voor de Carbon X 3. Snel en ver is ook hier het motto.