Bent u met uw bedrijf gevestigd in Noord-Nederland? Bent u op zoek naar hardloopkleding voor een groep lopers? Voor een specifiek evenement of een trainingsgroep? Inclusief uw eigen logo? Run2Day Assen kan het voor u verzorgen!

Kwaliteit
Alle kleding die wij aanbieden bestaat uit 100% functionele hardloopkleding. Dit betekent dat de kleding over een goed ademend & vochtregulerend vermogen beschikt, zodat u droger blijft en niet afkoelt tijdens het lopen. Bovendien heeft deze kleding een zeer goede pasvorm waardoor het comfortabel draagt en lekker aanvoelt. Wij hebben zeer goede contacten met diverse leveranciers en kunnen verschillende prijsklassen aanbieden.

Het assortiment
Wij kunnen leveren in alle maten en kleuren, geheel in de door u gewenste huisstijl. Wij kunnen tevens de bedrukking voor u verzorgen. Uiteraard kunnen we ook volledig gesublimeerde kleding leveren. Levertijden zijn afhankelijk van de specifieke wensen.

De prijzen
Uiteraard is er in elke prijsklasse kleding te koop. Wij kunnen tegen gunstige prijzen u en uw team(s) van kleding voorzien. Bij grote aantallen kunnen we u daarbij nog interessante kortingen verlenen.

Meer informatie
Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen we samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij vinden het prettig om elkaar daarbij te ontmoeten om de specifieke wensen van u te vernemen. U kunt ons mailen of bellen: assen@run2day.nl of 0592-300607. Vraag naar Martin Speelman

Loopgroep Dwingeloo

Vrijwilligers Loop Fiets Proef Marathon Drenthe

Loopgroep Westerbork

Loopgroep Oosterhesselen

AAC ’61