Op deze pagina stel ik onze atleten voor die het Almere City Run Business Team vormen:

Nieuw in het Run2Day ACR team is @Hans Lampe. Sinds april 2017 is hij verkoop-medewerker bij Run2Day Almere.
Zijn hoofddoel voor dit jaar is het EK @Challenge Almere-Amsterdam 9 september a.s. Daarom past de Almere City Run mooi in de voorbereiding.
In zijn trainingen loopt Hans op de @Saucony Benelux Ride en in zijn wedstrijden loopt hij op de Kinvara. Wellicht kiest hij bij de ACR voor zijn nieuw aangeschafte Saucony Freedom ISO.
Voordat hij bij Run2Day kwam heeft hij 14 jaar lang bij Polar
(bekend van de hartslagmeters -en sporthorloges) gewerkt .
Verder is hij sinds 1991 actief in de triathlonsport en heeft hij inmiddels 20 maal de hele afstand van 3.8km zwemmen 180km fietsen en een marathon lopen volbracht! Zijn beste eindtijd heeft hij in Klagenfurt gelopen, nl. 9.34 uur. Zijn beste eindtijd in Almere staat genoteerd op 9:40 uur.
Verder vindt hij het leuk op tijdens marathons te pacen ( je loopt dan als “haas” voor een groep die een bepaalde eindtijd als doel heeft) Hij deed dat in Amsterdam en Rotterdam voor de marathon . Hans traint bij de vereniging TVAlmere EredivisieVandaag stellen we Dennis De Knijff voor:
In 2016 was Dennis de winnaar van de halve marathon. Dit jaar gaat hij wederom voor de titel en hoopt hij onder de 1 uur en 20 minuten te lopen.

Dennis is 31 jaar en stapt op 7 juli in het huwelijksbootje met zijn vriendin Lisette.
Zij wonen samen in het gezellige Gemeente Almere samen met dochter Lenthe Maud van 3 jaar.

In het dagelijks leven is Dennis docent lichamelijke opvoeding op Het Baken Stad College. Zijn doel: kinderen tussen de 12 en 18 jaar te enthousiasmeren om naast school ook lekker te gaan sporten.

Zelf is Dennis vrij fanatiek, hij heeft inmiddels 19 marathons gelopen zowel in het binnen als buitenland. De snelste marathon liep hij november jl. in 2 uur en 43 minuten in Valencia.
Afgelopen jaar heeft hij zijn eerste hele triatlon (3,8 km zwemmen, 180 km fietsen, en een marathon hardlopen) en is gefinisht.

Naast hardlopen en triatlon speelt Dennis ook nog voetbal in het 1e elftal van Buitenboys, 3e

Dennis zijn favo running gear
Voor de lange duurlopen loopt hij het liefst op de ASICS Nimbus, en voor de korte afstanden (5km tot 10 km) op ASICS GEL-Noosa Fast, en de triatlonwederstrijden op ASICS GEL-Noosa-tri: die bij zijn laatste versie een volledige update heeft gekregen met volledig vernieuwd is met het lichte en superdempende Flyte Foam.

Naast goede schoenen is sportvoeding ook belangrijk. Deze zijn volop te verkrijgen bij Run2Day Almere,merken zoals SIS en Powerbar. Ons personeel kan je daar uitvoering over informeren.

Frank Veltman woont in Almere en is 48 jaar en loopt ook mee met dit snelle team. Hij stelt zich even voor:
Sinds 1983 is Frank actief met triathlon en hardlopen
Waar het in 1983 (en 1984) begon met winst op de scholentriathlon (De Meergronden Almere Haven) en surftriathlons werd er in 1993 een eerste hele Triathlon gedaan.
In 2013 werd na 30 jaar voor de 10e keer (in 20 jaar tijd) de ‘hele’ gedaan en was het wat de wedstrijdsport betreft wel een beetje klaar en mocht het voor Frank wel op een wat lager pitje.
Tegenwoordig wordt er door hem voornamelijk getraind en staan er voornamelijk loopwedstrijden op het programma.
Triathlon wedstrijdjes blijven (het zij in wat mindere maten) nog wel altijd op het programma staan, want eens een triatleet, altijd een triatleet.
Nu loopt Frank mee in het Run2Day Almere Business team. Afstand: halve marathon
Frank denkt een tijd van ongeveer 1:27 te lopen maar hoopt nog wat sneller!
Frank’s lievelings hardloopschoenenmerk is Saucony. Na al jaren de Omni wat een control schoen is, te hebben gehad heeft hij nu het support model Guide en gebruikt de light cushioning schoen Kinvara.

Mohammed komt oorspronkelijk uit Marokko, en is vanaf 1980 opgegroeid in Amsterdam en woont inmiddels al 15 jaar in Almere. Hij is 46 jaar en getrouwd. In zijn jeugd heeft hij altijd al gesport: voetbal, atletiek en boksen. Vanaf ongeveer zijn 23e jaar heeft hij weinig aan sport gedaan behalve af en toe hardlopen en zaalvoetballen. Maar sinds 2011 ben is hij bij JUST RUN Almere aan het trainen. Zijn doel: regelmatig en gezellig in groepsverband te trainen. Omdat hij aanleg heeft voor het hardlopen is hij steeds meer gaan trainen en ook aan veel wedstrijden mee gaan doen; 5km tot aan marathons. Inmiddels heeft hij ruim 100 wedstrijden gelopen waarvan de 10km wat zijn sterkste afstand is. Hij heeft ook 9 marathons gelopen. Sinds een jaar is Mohammed hardlooptrainer bij JUST RUN Almere.Hij vind ik het erg leuk om andere lopers iets te leren en om zo hen het plezier in de loopsport te vergroten en hun persoonlijke doelen te behalen. Dit jaar heeft hij geprobeerd om voor het eerst een Ultraloop van 60 km op Texel te doen. Helaas moest hij na 44km uitstappen.
Ultralopen is weer een hele andere discipline hij heeft ervaren. Door steeds andere doelen te stellen en uitdagingen aan te gaan probeert hij op deze manier het plezier in het hardlopen te behouden. Inmiddels is hij weer helemaal blessurevrij en de Almere City Run is zijn laatste belangrijke wedstrijd van de eerste helft van mijn training – en wedstrijdjaar voordat hij in juli/augustus een week of 5/6 helemaal stopt met sporten. Dit heeft hij altijd nodig om fysiek en vooral ook mentaal te herstellen om weer fris aan de tweede helft van het jaar te beginnen. Afhankelijk van de warmte en omdat ik ook aan de ramadan doe, zal ik waarschijnlijk niet helemaal voluit kunnen lopen.Maar zijn Saucony Benelux Kinvara zullen hem niet in de steek laten!

Petrus heeft al de edities van de Almere City Run tot nu toe gelopen. Op de 14 km is hij eenmaal eerste en tweemaal als tweede geëindigd.
Met zijn 49 jaar hoopt hij ook op de 21 km weer voorin mee te kunnen doen.

Naast het hardlopen is hij graag samen met zijn gezin op fietsvakantie. Het ligt allemaal op fietsafstand: Rome, Venetië, Londen, Praag, Barcelona, Berlijn, Praag of Wenen. Eerst samen met zijn vrouw, daarna ook de kinderen (3) mee. Maar ook tijdens de fietsvakanties neemt hij zijn hardloopschoenen mee.

De trainingsweek bestaat meestal uit 5 afwisselende looptrainingen. Het meest loopt hij nu op de Saucony Kinvara. Andere schoenen waarmee hij nu wel eens loopt zijn van Merrell of andere types van Saucony.
Er is een leuke, sterke loopgroep bij JUST RUN Almere waarmee hij veel van zijn trainingen doet.

Het doel voor dit najaar is de TCS Amsterdam Marathon. En dan hoopt hij het liefst een beetje voorin te eindigen in zijn leeftijdscategorie. Al is het maar om een sterk verhaal voor zijn kinderen te hebben.

Petrus hoopt 1.20 u/min te gaan lopen over de 21,1 km !

Stefan is 33 jaar en woont zijn hele leven al in Almere. Van kleins af aan is Stefan altijd aan het sporten geweest en sinds 2009 doet hij aan triathlons en hardloopwedstrijden. Stefan is 5 keer gefinished op de hele triathlon van de Challenge Almere-Amsterdam. Afgelopen editie was voorlopig de laatste hele triathlon voor Stefan en dit jaar focused hij zich meer op het hardlopen. Naast zelf zwemmen, fietsen en hardlopen geeft Stefan ook hardlooptrainingen bij de loopgroep van Just Run Almere.
Op dit moment is Stefan bezig met de voorbereiding voor de marathon in Eindhoven begin oktober. De Almere City Run past mooi in zijn voorbereiding daarop en hij is dan ook blij dat hij weer mee mag lopen bij de Almere City Run in het Business team van Run2Day Almere. Dat wordt nu voor de 4de keer alweer.
Stefan hoopt de komende editie minimaal zijn 3de plaats van 2015 en 2016 te evenaren. Het zou mooi zijn als dat lukt in een PR, dat ligt nu rond 1u19.
Om zo optimaal mogelijk aan de start van de ACR te staan zwemt Stefan 1 keer in de week, fietst 2 a 3 keer in de week, traint 2 keer in de week zijn core stability en loopt 3 tot 4 keer hard in de week. Na een paar van zulke weken trainen laat Stefan zijn vermoeide spieren masseren bij Sportmassage Westenberg. Daarna kan hij er weer een paar weken tegen!
Stefan heeft maar liefst 5 paar hardloopschoenen (spikes, trailschoenen, wedstrijdschoenen, trainingsschoenen en 1 paar Vibram Fivevingers) Maar zijn favoriete schoenen zijn toch wel de Saucony Kinvara’s. Hij heeft alle 8 de varianten wel gehad.
Hij komt graag bij Run2Day Nederland omdat hij er altijd goed geholpen wordt, en zij goede service verlenen! Het is leuk omdat er allemaal mensen bij Run2Day Almere werken die allemaal bevlogen zijn met de hardloop/triathlon sport, en daardoor goed op de hoogte zijn.

Wannie Friderichs woont in Almere en is 44 jaar.
Sinds 1998 is hij actief met hardlopen, triathlon en Run Bike Run ; eerst hardlopen, na een wissel de fiets op (MTB of racefiets) en daarna wisselen om weer te gaan hardlopen. Wannie deed dit eerst als recreatieve atleet maar al snel daarna kreeg hij het virus te pakken en werd het meer wedstrijd gericht. Van kwart triathlon naar de hele triathlon en van 10 km lopen naar de marathon.
Ondertussen is hij al heel wat triathlons verder en heeft hij inmiddels 23 marathons gelopen. Nog steeds kan hij van het sporten genieten en is het een ideale uitlaatklep om zijn energie in kwijt te kunnen.Op dit moment is Wannie bezig met de voorbereiding voor de hele Triathlon in Roth begin juli. De Almere City Run past mooi in zijn voorbereiding daarop en hij is dan ook blij dat hij mee mag lopen bij de Almere City Run in het Business team van Run2Day Almere.
Wannie denkt tussen de 1.22-1.26 u/min te gaan lopen!
Ohw ja enne…. Wannie’s lievelings hardloop schoenenmerk is Saucony model Guide.