Flevo Delta is opgericht op 26 mei 1981 en aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie (KNAU). Met circa 430 leden behoort Flevo Delta tot de grotere atletiekverenigingen in de regio. Ongeveer de helft hiervan is recreatiesporter, de andere helft bestaat uit jeugdleden en wedstrijdatleten.

Flevo Delta beschikt sinds kort (oktober 2006) over een schitterende hypermoderne kunststofaccomodatie en een mooi clubgebouw (‘De Lange Adem’) aan de Educalaan 18 in Dronten. Ook wordt er veel in de mooie bosrijke omgeving van de atletiekaccomodatie gelopen.

De vereniging biedt sportmogelijkheden voor iedereen van jong tot oud en op ieder niveau van beginner tot topatleet. Niet in de laatste plaats omdat atletiek uit zoveel onderdelen bestaat. Atletiek is niet alleen hardlopen, maar ook polsstokhoog-, hoog-, ver-, en hinkstapspringen en werpen, zoals kogelstoten, discus- en speerwerpen. En dan zijn er natturlijk ook nog de hordenummers.

Verdere informatie trainingen algemeen
Deze pagina kan onmogelijk alle vragen beantwoorden. En de enige manier om te proeven hoe leuk en gezellig het is, kom eens langs en train mee, de eerste vier weken zijn gratis.

Meer info:  http://www.avflevodelta.nl