Gratis fysio SMC inloop-spreekuur

Run2Day Almere is trots te melden een samenwerking te zijn aangegaan met Roger Fortanier van het SMC Almere.
Er is op maandagen een gratis inloopspreekuur van 17:00-18:00 uur bij het SMC


Hieronder een korte introductie van Roger:

Roger Fortanier is sinds 2001 afgestudeerd fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Na zijn opleiding is hij zich gaan richten op de fysiotherapie van de breedte en de topsport. Naast zijn Master Professional opleiding Sportfysiotherapie liggen zijn expertisegebieden op de core stability,de knie, loop en voetanalyses met specifieke aandacht voor de runners knee.
Op dit moment is hij werkzaam in het SMC Almere als Master in de sportfysiotherapie. Daarnaast is hij sportfysiotherapeut geweest van het Nederlands dames hockeyelftal . Hij heeft tevens deelgenomen in een werkgroep voor het ontwikkelen van een multidisciplinaire richtlijn voor de runners knee. Volgens Roger is er een tendens gaande waarin de sportfysiotherapeut meer preventief gaat handelen naast zijn curatieve behandelmethoden. Voorkomen is beter dan genezen!

 

 

2 Comments

 1. J Oostman

  Goeden middag,

  Voor de loop en voet analyse kan dat alleen op maandag of zou dat ook as vrijdag of zaterdag kunnen. Ik zit interne opleiding en ben alleen vrijdag en zaterdag thuis vandaar dat het niet op de maandag kan.
  Ik hoor graag van u.

  • almere

   Dag Hr Oostman, U kan elke dag terecht in de winkel, zonder afspraak voor een loopanalyse. De fysio heeft alleen op maandag avondavond een gratis inloopspreekuur. Tot ziens!

Leave a Reply

Door runners voor runners. © 2022 www.run2day.nl