Wil jij jouw trainers ook graag aankleden met de beste outfit? Deze trainers dragen de lijn van Fusion.

Stuur dan een mail aan:

karinbijleveld@run2day.nl

Hardlopen bij Just Run is lopen voor jezelf, voor je persoonlijke prestatie en lopen in groepsverband. Bij ons ligt de focus op plezier en technisch goed leren hardlopen. Ook als je wilt genieten van de natuur en buitenlucht en ondertussen aan je conditie wilt werken is Just Run de club voor jou!

Iedereen krijgt aandacht en voor iedereen is er de mogelijkheid zich te ontwikkelen zoals hij of zij dat zelf wil. Onze gecertificeerde trainers begeleiden alle deelnemers en stap voor stap word je ingewijd in de tips en trucs van het hardlopen; je traint spelenderwijs voor recreatief lopen, duurlopen of zelfs ultralopen, in je eigen tempo.

Regelmatig biedt Just Run loopprojecten aan voor specifieke groepen. Zo organiseren we twee keer per jaar een starterscursus. Ook hebben we het TOTAL RUNNING schema ontwikkeld. Dit pakket bestaat uit een persoonlijk trainingsschema gecombineerd met persoonlijke begeleiding en ondersteuning door een van onze trainers. Zo gaan we stap voor stap succesvol naar het loopdoel toe werken.

Just Run verzorgt 4 à 5 trainingen per week:

  • Dinsdag- en donderdagavond om 20.00 uur; verzamelen in het Huis van de Waterwijk;
  • Woensdagmorgen om 10.15 uur, verzamelen bij de parkeerplaats bij Het Eksternest;
  • Zaterdagmorgen om 8.30 uur, normaliter verzamelen we bij SEC Survival. Op de derde zaterdag van de maand wisselen we van locatie om ook eens op andere plekken te lopen;
  • Zondagmorgen, 2de en 4de van de maand, nog een extra loop.

Daarmee is Just Run de meest actieve hardloopclub van Almere!

Bel voor meer informatie 06-11798923 of e-mail naar secretariaat@justrun.nl.

http://www.justrun.nl