Iedereen kan hardlopen!

Je kunt meer dan je denkt!

Elke zaterdag vanaf half 10 gaan een gemotiveerde groep genaamd Sa2DayRunners vanuit de winkel aan de Metropolestraat 23 hardlopen. Een trainer gaat mee om jouw techniek te verbeteren maar ook je conditie! Deze  training duurt maximaal een uur en is geschikt voor iedereen die minimaal 25 minuten kan hardlopen.

De training is gratis en je kan komen wanneer je wilt. Check vooraf wel altijd even de Facebookpagina van Run2Day Almere  (groep Sa2Day Runners). Hierop kun je zien of er een leuk evenement gepland is waaraan je ook deel kan nemen maar ook  als de training een keer niet door kan gaan.

Na de training is er gelegenheid om gezellig in de winkel wat te drinken en te kletsen. Zien we jou zaterdag ?

 

Run Experiences in de winkel

20-21 maart 2018
Saucony Stride Lab
https://www.facebook.com/events/181493125787850/
of meld je aan: www.stridelab.nl

31 maart 2018
MAURTEN clinic sportdrank
Sportvoedingsmerk Maurten maakt echt het verschil! Kipchoge, Bekele, Kipsang, allemaal gebruiken ze deze revolutionaire sportdrank en liepen sneller dan ooit. Geloof je het niet? Kom naar de Maurten Clinic bij Run2Day en luister naar topatleet Ben Vriends over hoe ook jij sneller kunt worden met Maurten.
Trek je hardloop outfit aan !
Meld je aan via: almere@run2day.nl

Trainingsschema’s zijn te verkrijgen in de winkel. FootBalance Doe een statische analyse op de nieuwe FootBalance voetplaat. Zo kunnen wij je nog gezonder laten lopen! De zolen worden direct op maat gemaakt. Onze fysiotherapeut Roger Fortanier helpt je van al je blessures af. Maak een afspraak in de winkel! website: https://winkels.run2day.nl/winkels/almere/fysio/

Tot ziens!
Team Run2Day Almere: Hans, Beau, Coen, Fiona en Karin