Welkom bij FITkeeper. Mijn naam is Kees Lozekoot. Als FITkeeper bied ik onder andere Personal Training aan in Zeewolde en in de omgeving van Zeewolde. Personal Training in diverse takken van sport en op elk niveau.

Sporten met persoonlijke aandacht
Sporten met persoonlijke aandacht zodat jij je sportieve doel(en) kan bereiken. Samen bepalen wij jouw realistische doel en stellen een plan op hoe we hier naartoe kunnen werken. Denk bijvoorbeeld aan afvallen of aankomen, krachttraining, conditietraining of leniger worden. Ook bied ik mentale training aan zodat jij je volledig op je sportprestaties kunt focussen. Met FITkeeper als jouw Personal Trainer behaal je het maximale resultaat. Maak nu een afspraak voor een gratis intakegesprek of FITcheck.

Allround Sport- en Bewegingscoach
Ik ben een Allround Sport- en Bewegingscoach. Dit betekent dat ik ben opgeleid op diverse gebieden binnen de sport. Dit zijn onder andere Personal Coaching (Personal Training), Sportcoaching, Sportpsychologie, en Sportvoeding.

Sport en bewegen is meer dan bijvoorbeeld twee keer per week een uur naar de sportschool. Je hebt namelijk ook te maken met motivatie, concentratie, emotie en gevoelens die het sporten beïnvloeden. Iets wat vaak vergeten wordt, maar zeker een belangrijk deel uitmaakt van jouw sportieve prestaties.

Als Sport- en Bewegingscoach stel ik individuele trainingsschema’s op, ken ik de technieken voor het trainen van uithoudingsvermogen, spierkracht, lenigheid en/of jouw energieverbruik. Daarnaast geef ik tips voor het creëren van een actieve(re) levensstijl.

Mensen willen bewuster gaan leven. Hoe ze dat aan moeten pakken is echter niet voor iedereen zo eenvoudig. Als Sport- en Bewegingscoach help ik je ook om je voeding te matchen met jouw sportieve bezigheden.

Ik beschik over een eigen trainingsstudio waar individuele trainingen mogelijk zijn.

Interesse?
Heb je interesse of vragen over FITkeeper? Bel 06-41942069  of kijk op deze pagina: https://www.fit-keeper.nl